Ceren_Guney1 Kızlar hamileyken noodle yinen var mı yada bi zararı olur mu acaba ben çok seviyorum baya da canım çekiyor ama eşim ve ailem yememe izin vermiyor sakıncası olur diye bu arada 20+3 olduk bilgisi olan yazarsa çok seviniriiiim🌸
Mucizemi_beklerkennnn Ceren_Guney1 bn yedim bikac sfer asiriya kcmadan biseyde olmadi abartmadan yenlrse bisey olcagni sanmiyorm
Mysaa Ceren_Guney1 bi kere den birşey olmaz sanırım daha doğrusu abartılmadıgı sürece bi sorun yasamazsınız 😊 ilk gebeliğimde bende çok dikkat ediyordum bi ürünü yemek için eşimle kavga etmiştim hatta şimdi neler gelip geçiyor boğazımdan 😀😀 ama tabi yine abartmıyorum ara da felan yiyorum o malum şeyleri 😀
Deletedmom7373700 Ceren_Guney1 abartmadan bir seferlik yenebilir bence. Ama bir daha yemeyin derim. Normal şartlarda bile faydasından ziyade zarar olan bişey. Hiç güzel değil içeriği. Tüketilmesi sağlıklı değil bence
serpilctn Ceren_Guney1 bnde çok severim ama benimde eşim izin vermiyor 🤭 diyom gizli gizli alsam yesem nerden bilecek ki sabah gidiyor akşam geliyor sonra diyorum olmaz oda beni düşündüğü için söylüyor 😃
Ceycey22 Ceren_Guney1 yaaa var ya bende çok seviyorum ve bazen çok canım istiyor ama not al de yemek çok zararlı özellikler kadınlar üzerinde. Kısırlığa kadar yol açıyor. İçindeki tozları kullanmadan kendin tavuk suyu ve baharat sebzelerle yapıp yiyebilirsin çok lezzetli oluyor öyle de
Ceren_Guney1 Ceycey22 maalesef bidaha yemiycem midemi mahvetti daha önce yedim yine aynısı oldu acaba ondan mı diye bidaha yedim ve yine sonuç hüsran yolumu tamamen ayırdım noodledan