ozlemabdullah Merhaba bebek setinin içinde 40 adet yenıdoğan bebek bezi+40 adet mini bebek bezi+4*40 ıslak havlusu+10 adet bebek bakım örtüsü=29.90 tl Küvet+kovası+filesi+maşrapası+süngeri=59.90 tl Gögüs pedi 40 adet= 8.90 TL gayet iyi fiyatları ben bundan aldım
Hs4523 ozlemabdullah fiyatının bu olduğuna eminmisin ya 🙄 ben sleppynin böyle bi setini gördüm 50 liraydı
Aysun2834 ozlemabdullah bende hepsini ordan aldım mağazada çok stok kalmıyor gittiğimde bulamadım internetten aldım ben hep iki gün içinde geliyor
Minaveannesi Bez stoğu tukenmis kizlar her dakka girip kontrol ediyorum yuklenmismi diye irtibatta kalip haber verelim birbirimize
Seyma18 ozlemabdullah bebek bezi setini bende aldım bugün geldi kargom 😊 ama küvet setini e bebekten aldım 110 TL ama köpük file ve lazimlik vardı içinde. Göğüs pedini de baya araştırdım lansinoh aldım
Babies16 ozlemabdullah aynilarini bende aldim.hatya 40 li gogus pedi kalmamis onun yerine 20 tl lik 48 li ultra ince olanini hediye ettiler 😊 bide sebamed sampuan roxy sabun tozu aldim ben onlarda iyiydi