DNK0644 Demir değerim sonucunu aldım değerim 5 çıktı çok düşük ne yaptıysam yükselmiyor ne yaptınız da yükseldi tecrübesi olan var mı aceba
Habus DNK0644 yaşamadım ama bugün eriğin faydalarını okurken Demir’in emilimine faydası olduğunu, Demir eksikliği için takviye alınıyorsa erik de yiyerek bu faydanın arttırılabileceğini okudum. Başka da bir bilgim yok maalesef bilen biri yazar umarım 🙏
Nergissi DNK0644 demirim normal ama yinede demir ilacı kullanıyorum. Doktorunuz ilaç verecektir. Demir ilacıyla beraber kalsiyum almamaya dikkat edin kalsiyum demirin emilimini azaltıyormuş onun dışında bir bilgim yok malesef. Demir içeren yiyecekler tüketin. C vitamini de demir emilimini arttırıyormuş
Bet7408 DNK0644 benimkide 6 idi doktorum serumla kan ilacı verdi şuan çok iyiyim kan değerim düşükken çok kötü halsizlik baygınlık hissi vardı geçti doktorunuza danışarak isteyebilirsiniz
Feyza-nur DNK0644 kırmızı et ıspanak kuruyemişler fındık fıstık pekmez özellikle üzüm pekmezi yumurta bunlar demir eksikliğine iyi geliyor bol bol ye doktorum liste yapıp vermişti banada
Bebisinannesi01 DNK0644 bede cok dusuk ve surekli ilac alsamda yukselmiyor dahada dustu portakal suyuyla ic dedi doktorum bi portakali sikip ilaci onunla aliyorum bakalim ise yarayacak mi