Merveofs Kayınvalidemleri yarın kahvaltıya davet edicem çeşit olarak neler yapılabilir pratik çok uğraşlı olmayan
kahvesever__ Merveofs mücver tava böreği patates kızartması pankek sos kızarta bilirsin yumurta haşlaması poğça
Bayancorek Merveofs Haşlanmış yumurta salatası Avakado ezmesi Salçalı sosis Patates kızartması Pankek veya krep Sigara(kalem) böreği kızartılabilirsiniz. Menemen veya sucuklu yumurta olabilir ortaya. Domatesli kaşarlı falan pratik tariflerde var ortaya koymak için. 🌼🤗
moom222 Merveofs pisi yapa bilirsin pizza poğaça akşamdan yapa bilirsin kırmızı biber kızartıp içine küp küp kizarttign patatesleri koya bilirsin üzerine yoğurt döke bikirsin yumurta hasla kahvaltılık çeşidi melemennkuymak 😅
Vicibici Merveofs Domatesli biberli sos Krep,pankek veya pişi olabilir Sucuklu sosisli omlet Patatesi yağda kızartmak yerine fırında yapabilirsin hem ocak kirlenmiyor hem de daha kolay oluyor😂 Hazır gözleme, simit, açma ve börek çeşitleri
Briahll patates haşlayıp hazır yufkadan börek olabilir Ben boş zamanlarımda yapıp koyuyorum buzluğa misafir geldiğinde çıkarıp soslayıp pişiriyorum çok pratik oluyor .
Deletedmom73711 Merveofs Pankek-Krep-Pişi Kuymak Karışık kızartma Zeytin salatası Kuru domates salatası Bunlar basit ve lezzetli🥰
Briahll Merveofs yaaa neden acaba . Ben yaptığım zaman eşim anlamıyor bile buzluktan olduğunu taze yapılmış gibi oluyor
Merveofs Briahll ay valla her şeyi anlıyor deli ediyor beni malesef 🤦🏻♀️ Çayın bile altının kapatılıp biraz sonra açıldığında ısıtıldığını anlar ben hiç anlamam önüme 3 günlük çay koyulsa da mesela 😂