Yarenasel https://resimyukle.io/r/H6N9PKh9Ui İyi günler adetime 3 gün var gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik varmı
Bsragrkan Yarenasel yaaaaaaa var kuzum hayırlı uğurlu olsun ama bence hemen kan ver normalde bunlar da daha geç cıkıyorrrrr yine de cıkmısss iliskiden ne kadar sonra test yapmıs oldun sen canım
bsra-25 Yarenasel pozitif gözüküyor 😍 hayırlı olsun canım. Ama tam emin olmak için kan testi yaptır. Şimdiden saglikla büyüsün inşallah 😊
Yarenasel Bsragrkan çok teşekkür ederim canım ya ben ovulasyon takibi yapmadım adetime 3 gün var ama en tek bir ilişki oldu oda eşim calsiyir diye fazla görüşemedik ayın 26 sindaydi sanırım o zaman oldu yani 10. Gün oluyor
DenizAyy Benimde aynı böyleydi aynı gün kan testinde pozitif çıktı, her ihtimale karşı kan verin netleşsin, tebrikler 😊
Derya3757- Yarenasel yaptır canım bazen gebelik için tahlil yapmıyorlar ama bir bahaneyle gidersen yaparlar hamile olabilirim ilaç kullanıyorum falan de hayırlı olsun bu arada 🌺
DenizAyy Yarenasel valla ben özele gitmiştim canım 45 dk da sonuç çıkıyor özelde, devleti bilmiyoeum ama şikayet olmadıkça yapmıyorlar diyorlar
M-eng95 Yarenasel Hayırlı olsun canımm 🌸 valla bayağı belli oluyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰 gidip kan ver hemen de değerini ölçtür