FKHA Atak66 saymak gerekiyormuş düzenli takip etmeye ne zaman başlanır bilmiyorum ben 26. Haftadayım neredeyse hiç hareket etmedi sabahtan beri
RabiaBozat Deletedmom727271 31 haftanın sonunda bunu ilk kez öğrenen ben 🙄 iyi ki bu uygulama ve tecrübeli insanlar var bilgileniyoruz teşekkürler ,🌷
Deletedmom727271 FKHA daha haftası küçük canım çok güçlü hareket etmeyebilir. Bu haftalar da düzensizlikler oluyor. Hiç hareket etmiyorsa doktora git tabi ama hareket ediyorsa endişe etme daha o kadar güçlü değil minik 🌼😊
FKHA Deletedmom727271 cok teşekkür ederm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah Allah size de 🙏🏻🌸
Ap1m181 Daha yeni doktordan geldim saymak için 32 haftayı doldurman gerekir 32den sonra kesin belli olur ondan öncesi her hareketini hissetmezsin dedi
FKHA Ap1m181 ayy bu bilgiyi benimle de paylaştığınız için teşekkür ederim içim rahatladı Allah sağ Salim evlatlarımıza kavuştursun hepimizi 🙏🏻🌸
1Cicekanne Kızım normalde çok hareketli değil ama günde 10 kez hareket ederdi bugün pek etmedi 32+2 yiz. Normal mi. İlla hergün 10 defa vurması lazım mı? Yoksa be yapmalıyım