Bbgmbdsl 6+3 üm kese var ama içi bomboş bebek kalp atışı hiçbişey yok simsiyah bir boşluk doktor boş gebelik dedi. Almamız gerekiyor keseyi dedi karar veremedim napmam lazım hiç böyle bişey yaşayan oldumu bu arada geç döllenme değil kesem haftamla uyumlu 😥
Hapyymami55 Bbgmbdsl biraz daha bekle 8 haftaya kadar beklerim senin yerinde olsam hemn karar verme yada başka doktora git her doktor bir olmuyor
Tekininannesi Bbgmbdsl canim bu ne acele ben 6 haftalık hamileyim daha dun keseyi gördük doktor bebek ve kalp atışları için erken haftaya görebiliriz dedi . Baska bi doktora git kesinlikle aldırma bebegini
Emossk Bbgmbdsl benim kızım 8.haftada gözüktü boş gebelikse zaten vücut kendini atmaya hazırlanıyor bence 1 hafta daha bekleyin
Meri3220 Bbgmbdsl kararsızsan bekle canım 1 2 hafta daha belki geç gebeliktir Dr daha iyi bilir tabi ama burda önemli olan senin kararın sonradan içinde ukte olmasın
Babysgarden Canım benimde o haftada kalp atışı yoktu boş keseydi kesinlikle başka doktora git sakın bi işlem yapma bekle
Naile_7732 Ikı hafta daha bekle canım benim ılk kızımda da aynısını dedıler o zamanlar altı haftalıktı ben Red ettim ıkı hafta sonra gıttıgımde kalp atisi baslamıs ve kese doluydu bekle bence 8.haftaya kadar
Leyla-ay-3023 Bbgmbdsl cok yakın Bi arkadaşım 2 ay önce yaşadı aynısını devlet doktoruna ve özele gitti ikisidw aynısını dedi 8e kadar bekledi ve bebek gözüktü geç döllenme oluşmuş yani böyle şeyler de olabiliyor ümidini yitirme. Olumsuz durumdada üzülme Allah geciktirdikçe güzelleştirir
Mihrimahvuslat Nikooo benimde aynısı oldu öncesinde kanamam oldu leke gibi sonra özel bir hastaneye gittik gece olduğu için doktor yoktu Sabah çağırdı gittik yanına sana kim hamile olduğunu söyledi gibi birşey dedi test yaptım kan verdim dedim boş kese dedi herhalde vücudum atıyormuş onu zaten çocuk olmadı kendi kendine düştü 🥺
Meri__s Bbgmbdsl ben bebeği ve kalp atışını 8 haftada gördüm 7 haftalıkda gittim doktora boş gebelik dedi kürtaj olacaksın dedi ama 1 hafta daha bekledik ve baska doktora gittim o zaman gördüm bebeğimi
Melekk8 Bbgmbdsl canım sen doktoru dinle onlar kese boyutuna göre karar veriyorlar bende yaşadım bekledim ama gereksizmiş boş gebelikti herkes burada bekle vs dedi ama anlamı yok yani doktordan iyi bilecek halleri yok boşuna yıpranıyor insan aksine
Elibo Melekk8 hanım efendi yorumları okudunuzmu. Bizede öylr denildi ama 8de bebegi görduk diyenler var. Doktorlar ilah cunku haşa hiç yanılma payları yok dimi. Ha dediğiniz gibide olabilir boşda ama neden ömrum sonuna ladar vixdan azabı yasayıyım. 2 hafta beklemek bana ne kaybettiriri
Menekse23 Mihrimahvuslat senin kanama ile mi atıldı canım kürtaj olmadın galiba öyle mi. Bej de bugğn lekelemeyin başladı boş gebelik şüphesi vardı. Bugün7+4 üm. Doktora gitmedim
Nazendehanim Bbgmbdsl ben boş gebelik geçirdim 7+4 teydim , 6. Hafta biraz erken boş gebelik denmesi için mutlaka bekleyin