DerinMavii Birikim yapmak istiyorum biraz malum altın uçtu ne önerirsiniz TL illa ki harcanıyor boş yere bile olsa ama bozdurmasi cart curt tembelim uğraşmam ve birikir böylece diye düşünüyorum
Deletedmom7373700 DerinMavii parça parça değerlendirin. Yatırımda sepet önemli. Her şeyden az az alıp sepet yaparsanız zarar etmezsiniz. Uzun vadeci iseniz zaten bu tarz şeyler zarardan çok kâr ettirir. Ama dediğiniz gibi alıp bir kaç ay sonra bozduracaksınız zarar ettirir size. Al unut mantığı olmalı. Ben çeşitli değerlendiriyorum. Örneğin 600 TL param vardı. 250 TLsine altın aldım. Kalan tutarı da 2 ye bölüp dolar ve Euro olarak değerlendirdim
Usnac1995 En güzel yatırım gümüştür. Bir düşünün bence. Çünkü inanılmaz fırlayacak diyorlar. Ben hep gümüş alıyorum çokta kazandım :)
Deletedmom7373700 Usnac1995 gümüş değerlenecek. Ama bende diğer yatırım araçlarına göre daha fazla sabır istiyor. Al unut yapmak lazım tamamen. İlerleyen yıllarda güzel bir yatırım aracı olacak. Ama iyi takip edip kademeli almak ve uzun vadede bekletmek önemli gümüş için
Usnac1995 Deletedmom7373700 he orası öyle tabi ben al unut mantığıyla gidiyorum tabi arada oynatıyorum ne olsa kardır diye :) ama genel olarak uzun vadelidir yatırımlarım. Gümüş alıyorum bakalım 20 tl leri ne zaman görecek
hukukcuanne_06 Banka hesabınız varsa altın hesabı açabilirsiniz aslında, normal kuyumcuyla uğraşmaktan iyi oluyo düşmeye başlarsa anında satılıyo falan.
Deletedmom7373700 Usnac1995 10-11 bandında şu an. Çok yavaş yükseliyor. Ama bir kaç seneye 15 i görür bence🤭
Usnac1995 Deletedmom7373700 yooo 20 olacak diyolar bu sene sonunda 🙈 umarım olur. Birde zaten 5000 tl olsa 5 gram altın alınıyor , 450 gram gümüş. İkiside orantılı yükseldiği için kâr genelde aynı. Ama gümüş patlama yapacak dendiği için yöneldim şuan
brudi DerinMavii Rusya-Ukrayna Savaşınin Avrupayi etkileyeceğini düşünüyorum dolayısıyla Euro da olumsuz etkilenir.Garanti yatırım istiyorsan altın, gümüş en iyisi
Deletedmom7373700 Usnac1995 bakalım bir kaç aya belli olur gidişatı. Denildiği gibi çok yükselirse sağlam kâr getirir düşükken alana
Biroglanannesiii DerinMavii Canım mantıklı olan dolar altın hiç yapma çünkü dolar çıkınca altın fiyatları da ona göre yükseliyor ☺️
Hulya3456 Gümüşü nerden alınıyor acaba satacağin zamn nasil oluyor altina dolara yatırm daha revacta gümüş te mantıklı doğrusu