deletedmom321 Bu sitede birisi önermiş yeni gördüm aklıma yattı gibi ama fazla yorum bulamıyorum. Kullanan var mı acaba tecrübelerini paylaşabilir mi? Diğer önerilere de açığım :)
EmelBG deletedmom321 Alından ölçer istemiştim bende kolaylık olsun diye pili çok çabuk bitiyormuş kesin sonuç vermiyormuş kardeşim hemşire öyle söyledi 💫
ardengunes Bende düşünüyorum ama hala karar veremedim bu ürüne baktım yorumlarda güzel n11.com 135 tl
deletedmom321 ardengunes gittigidiyorda 130 tl :) https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/loobex-lbx-3435-dijital-kulaktan-ve-alindan-ates-olcer-termometre-368715143 aldım ben az önce :9
ardengunes deletedmom321 canim ürünün geldimi m.ettim☺ bende bugün siparis verdim 3434 olanını yorumlar daha fazla yorumlar etkiledi bakalım merakla bekliyorum☺
deletedmom321 EmelBG hangisi için söyledi bunu genel alından ölçerler için mi sorduğum marka için mi?
EmelBG deletedmom321 Alından olanları söyledi vende kolay olsun diye alıcaktım koktuk altından olan al birşey olmaz en net o sesi bende öyle aldım
deletedmom321 ardengunes bugün gelmesi lazımdı yarın gelir sanırım :) yazarım buraya yorumumu ğrünle ilgili. Güle güle kullan sen de inşaallah
deletedmom321 ardengunes benim de geldi ama bakamadım müsait olup :/ küçük bi inceleme yaptım fena değil gibi yani bir sokıntısı yok:) ne kadara aldınız siz?
deletedmom321 ardengunes güle güle kullanın benimkinin pili az biraz :) kulaktan ve alından baktık ikisi de aynı ölçtü