Tomrisinizi Sema58 23 olmak uzereyim mis gibi 4 kilo aldim ohh hic vermedim kusmadim homini homini yiyorum insanin istahi hiç mi kapanmaz arkadas 🙄
YsmnNuh 25+5 haftalık gebeyim daha önce altı kilo vermistim şimdi dördünü geri aldım ama son bir aydır hiç kilo almamışım
Sema58 Tomrisinizi hahaha valla bazilarinin kapaniyor bende hamile olmadan once homili homili yiyordum simdi daha acilmadi :( :))
Sema58 Akaryastugba masallah baya iyiymis genel hep 4-5 ama olsun bebisler saglikli olsunda 1 ay rejimle hepsi giderr :)
MGG 47 ile başlamıştım şimdi 50.5 51 civarındayım ve doktorum her muayeneye gittiğimde manken hamilem benim diyor :) Doktorum zaten başta demişti sen yiyip şişeceğine sağlıklı şeyler yiyip bebeğinin kilo almasını istiyorum demişti sanırım öyle oluyor :)
Sema58 MGG zayif hamile kalmissin avantajin var tabi manken der 51 kilo zayiff 60 a kadar gitsen kimse anlamazz masallah :)
Akaryastugba Sema58 aynen öyle oluyor. İştahım çok acıldı iki saatte bir acıkıyom 😩😩 zaten son zamanlarda aldım kiloyu