Tospikannesiiiii Doktor değiştirdim kendi doktorum net bişi diyemiyor diye bu defa gittigim de demedi kesin olmamak ile birlikte kıza benzettim dedi 🙄 sanırım detaylıyı beklemek en dogrusu
Meri3220 Tospikannesiiiii bence de kız Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤭 ama 20.haftaya kadar yolu var daha sizinki utangaç
Tospikannesiiiii Cansugamze_ oglum da 13 de ögrendim şimdi ögrenemedikçe merak ediyom 🙈 ama bana da kız gibi geliyor artık
Cansugamze_ Tospikannesiiiii bnm oğluşun ultrason fotosuyla karşılaştırıyorum bnm daha kemikli duruyo ama sizin daha narin bnce kız bebiş bu 🥲🥰🥰
Askgebesi Cansugamze_ Tospikannesiiiii Cananyildiz Meri3220 banada yorum yapar mısınız lütfen 10+5 haftalik https://www.hizliresim.com/hlv4r6m
Tospikannesiiiii Cananyildiz canım kıza benzetiyorum ama gidip bişiler alma perşembe gene gel bakayım sana dedi 🤣
Tgbgcli 24.haftadayım bende hala öğrenemedim 🤦🏻♀️Çok sinir bozucu gerçekten bi kontrolde kız oluyor diğerinde erkek en sonunda doktor 24 ü bekleyelim dedi bu hafta tekrar gidicem bakalım artık 🤷🏻♀️
Tgbgcli Melekprenses evet resim veriyor ama anlaşılmıyor düzgün önce erkek dedi sonra kız dedi bende ayda bir cinsiyeti değişiyor diye çıkışınca klitoris fazla büyüyüp pipi gibi gözükmüş olabilir dedi.