Madammuallimetun bende aynı senin gibiyim ama malesef birşey yapamıyorum çünkü hamile kaldığımdan beri açlığa toleransım yok hiç ve ekmek yemeden doyamıyorum daha önceleri diyet yapıp nefsime hakim olmuşluğum çok var iradeliyimdirde ama hamilelik hepsini aldı götürdü ve sürekli ağzımda garip bir tat var bulantı döneminden kalma ne yapsam geçmiyor 6 aydır ağzımdan sakız şeker eksik olmadı bazen sırf o tat ve kuruluk gitsin diyr bile yemek yiyorum :( ben doğumdan sonraya bıraktım :( benim yengem emzirme döneminden sonra dukan diyeti ile 3 ayda 30 kilo verdi bende yapıyordum 11 kilo vermiştim ama sonra ameliyat oldum bıraktım tekrar aldım ardından hamile kaldım işte böyke uzun oldu biraz ama kendime inancım tam eşimde çok şükür hiç sorun yapmadı ki bu benim için gerçekten önemliydi hatta hoşuna gitti tombiş falan diye takılıyor arada şiştim dediğim zaman e olcak o kadar hamilesin sen diyor Allahın izni ile doğumdan sonra kendime inanıyorum şimdiden hamileliği kendime zehir etmenin alemi yok diye düşünüyorum napalım bizde gün gelir yeniden fit oluruz ve eski resimlere bakıp ah ah hamileyken ne biçim şişmiştim ama fil gibi olmuştum dev gibi olmuştum deriz buda böyle bir hatıra olur hhh😁 züğürt tesellisi gibi görünüyor belki ama idare et hhh