aynenkezoaynen Reyhanmksz merhabalar bizde Van’a yeni taşındık gebelik düşünüyorum da acaba hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Cansuu01 Reyhanmksz 14 mayısta detaylıya gireceğim Allah’ın izniyle. Hayat hastanesinde Gürcan bey var ona yaptıracağım. Bir de üniversitede yapıyorlar.
ozlem20233 Reyhanmksz ben 2 hafta falan önce çektirdim detaylı ultrason lokman hekim hayat hastanesinde Gürcan bey var orda yaptım çok ilgilendi onu tavsiye ederim Gürcan Türkyılmaz Detaylı ultrason fiyatıda 600 TL ydi
Sadriye35 Reyhanmksz lokman hekim hayat gürcan beye yaptırdım memnun kaldım 45 dakika inceledi bebeği 600 lira ücreti. Zaten ya gurcan hocaya ya da üniversiteye gitmeniz gerek başka yerde yok detaylı
Reyhanmksz aynenkezoaynen Ben Tuba Atasaral Çavuşoğluna gidiyorum. Özel kliniği var ve çok ilgili. Tavsiye ederim.
aynenkezoaynen Reyhanmksz çok duydum o doktorun adını ama herkes fiyatlarının çok olduğunu söylemiş her ay mı ücret ödeniyor nasıl oluyor ben biraz bilgisizim de bu konuda🙈
Cansuu01 aynenkezoaynen 10 gün içinde tekrar gidersen ödemiyorsun ama 10 günden sonra yine ücrete dayalı. Tüm doktorlar öyle yapıyor.
Tubmavi Cansuu01 10 gün değil 21 gün üç hafta sonra ücretsiz muayenesi oluyor. Bu süre geçerse ücret ödüyorsun. aynenkezoaynen şuan 400 kira 3 hafta sonra ücretsiz. Doğum ücreti 7500
ozlem20233 Reyhanmksz rica ederim canım ben randevuyu 3 gün önceden aldım, yani randevu bulunuyor canım 😊
leylazram Van bölge Hastanesi’ne gelmiş perinataloji doktor ayrıntılı için randevu düşürmek gerekiyor MHRS den ne kadar net iyi görüyor bilgim yok yeni gördüm odasini ben yaptırmadım yoktu benim zamanimda