deryabayramm33 Merhaba Mersin’de detaylı usg için bildiğiniz gittiğiniz bir doktor var mı? Ve fiyatlari neler her hastaneyi aramak mümkün olmuyor malesef
-MinikveAnnesi- deryabayramm33 doktorum bir liste verdi numaralarını arayıp randevu alabilmek ve fiyat bilgisi ogrenebilmek icin. Su ana kadar birkac yeri aradım doçentler(sadettin güngör) genelde 450 500 civarı profesörlerde (filiz çayan) 800 900 civarı ücret istiyor. Üniversite hastanesinde de hakan aytan öneriliyor orda da 310 tl ücret.
Minikanne10 deryabayramm33 Mersin’de hakan beye gittim Nisan 12de ,gayet de memnun kaldım ilgi ve alakadan,tavsiye ederim.313₺de odemistim diye hatırlıyorum.
zls33 deryabayramm33 Saadettin güngör kesinlikle tavsiye ederim biz çok memnun kaldık hoş karşılama güler yüz ilgi alaka çok güzeldi. Bebeği milimine kadar tek tek inceeledi yarım saatten fazla sürdü sanırım. 400 vermiştik yanlış hatırlamıyorsam. Ocakta gitmiştik biz
Berlinnn Kesinlikle Filiz Çayan a gidin mükemmel bir doktor siz sormadan herseyi tek tek anlatan ses tonu ile bile insanı rahatlatan bir doktor ücret 800 ile 900 arası değişmekte
dml33 mimir bu 3 kere gittim cnm arkası dönüktü bebegin halada dönük çok uğraştı 3 hafta çağırdı beni herseyini görmek için 1 kere ücret ödedim 3 kere gittim yani
Minikanne10 -MinikveAnnesi- içeri girebilir isterseniz yakınınız dedi ama bn tek girdim,birde 20dk falan sürmüştür ,kol bacak kalp omurga vs heryerin ölçülerini alıp bı kağıda yazıyor doktorunuz.
illy Detaylı ultrason için bende çok araştırdım hepsinden fiyat almıştım en son üniversite hastanesinde profesör hakan aytandan randevu aldm hem daha uygundu hemde çok iyi bir doktor fiyatı hatırlamıyorum ama arada çok fark vardı
-MinikveAnnesi- illy bende haziran ayı icin aldım randevu o doktordan siz ne zaman gittiniz ne kadar sürdü