Mommynurse Merhaba anneler 22+5 olduk dün ilk defa suyun biraz artmış dedi doktor kilo olarak cok almadm son 10 gündür bayram falan derken şekerli seyler cok yedim ondan olabilir mi düzelir mi bebek için bi sakıncası var mı başına gelen yazabilir mi
benimmdunyamm Mommynurse şekerin var mı belki yükleme yapar şeker hamur işleri cogaltabiliyor dikkat et
Edadrmz Mommynurse canım 35.haftamda benimde suyum fazla çıktı ama ben tatlıyı abartmıstım artık yemekte . Sonra açlık tokluk kan testi yaptılar temiz çıktı . 37+6 dayım hala suyum cok allahtan çarşamba günü doğuma alınıyorum😂
Fadime8080 Mommynurse Bende 20 haftalğm dün doktor detaylı da banada biraz fazla dedi ama benim ilk gebeliğmde de vardi genetik olablr dedi bende şeker testi filan yaptrcm daha önce yoktu şekerli yemekle alakası yok galiba pek aram iyi değil mesela benim
Gozanca Mommynurse benimde 26. Haftada suyum fazla çıktı seker yukleme testi yaptırmadım 3 gün aclik tokluk verdim sikintii yoktu 3 hafta sonra düzeldi ama asiri kasigima baski yapiyordu 35 lere geldik simdide rahim agzim kisaldi erken dogum riskim var 33 den beri hep bisiler sıkacak canimizi ama saglikla Alicaz insallah su yuksekligi azlığından iyi 😘
Mommynurse benimmdunyamm normalde ailemde kimsede yok bende de yok . Şekerli gıda tüketim bu ara dikkat edicem eskisi gibi . Duzelmezse yukleme yaparz dedi .yoksa sadece açlık tokluk bakarz dedi
Mommynurse Edadrmz erken değil mi kaç kilo bebişiniz . Doktora sordum dedim sorun olur mu diye olmaz iri olur sadece dedi ben 175 baba 185 olunca zaten minik bir bebek beklemiyoruz ama yinede insan endişe ediyor 😂
Edadrmz Mommynurse 38+4 oluyorum canım suan 3300 bebek normalde sezeryan haftasıymıs zaten bu haftalar bakalm
Mommynurse Gozanca bende öyle düşünüyorum az olsa daha çok sorun olur gibi cok olursa en fazla iri bebek olur doktor da öyle dedi umarm duzelir iki gundur tatlı aşeriyorum yemedim yürüyüşe başladım inşallah bir sonrakinde düzelmiş olur
Fadime8080 Mommynurse Yok hiçbir sorun çıkmadı şükür ama onda son haftalarda çıkmışti.3 buçuk kilo doğmuştu
aslicatkin Mommynurse gecen hafta gıttım 31+5 haftalıktık suyun bıraz fazla dedi 1900 du kılosu tatlı borek pasta kes dedı erken doğumu tetıklıyomus oyle soyledı dun yıne gıttım değişen bişey olmamış hala suyu biraz fazla bundan sonra her hafta cagrdı nst ye gircekmişim bebeğin hareketlerını cok ıyı takıp etmem lazmmış riskli döneme girdik dedi ama seninki küçük bayağa çok dikkat et
Mommynurse aslicatkin ben 40 ı goremem muhtemelen suan bile çok hareketli çok artmams oncekine göre biraz fazla dedi inşallah düzelir