deryarslan00 Bnmv-1 oy maşallah 🥰 kaç haftalıksınız canım ben yeni öğrendim iki hafta sonra doktor randevusu ben hem kese görüp hem kalp atışını duyabilir miyim acaba 🤭🐣
Umay255 Bnmv-1 oyyyy maşallah 🥰🥰 bnde pazartesi kalp atışına gitcem kesen kaç mm 🥰 kaç haftaliksin kuzum ben kesemi 5+1 görmüştüm şimdi 6+3 olduk
demincek Bnmv-1 Maşallah canım benim Allahim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🧿
Bnmv-1 Umay255 11 m galiba tam hatırlamıyorum ama kesemin içinde ufak bir nokta vardı doktor bebek oluşmaya başlamış dedi
haticeu54 Umay255 aynıymışız nerdeyse bizde 6+4 olduk bugün 10 günümüz var doktor için kalp atışı duyacağız çok heyecanlıyım 😍🧿
deryarslan00 Bnmv-1 3 mayısta test yaptm cıktı 4 mayıs kan verdm 186 cıktı betam bugün 2 gün gecince yine verdm 501 cıktı uygulamya göre 4+6 görünüyoruz 🥲
Bnmv-1 deryarslan00 bende nisanın 29 da verdim 678 çıkmıştı dün de verdim kan 7829 çıktı yarın 15 binlerde olur sende 5 haftalıkken git keseyi görürsünüz inşallah
deryarslan00 Bnmv-1 devlet hastanelernde 2 haftadan önce randevu bulamadm özele de gerek yok dedi arkadasım ebe de bekle dedi
Bnmv-1 deryarslan00 sen bence ilk bi özele git orda detaylı bakıyorlar belki devletin ultrasonunda görünmeyebilir birde değerlerine de baktır belki düşükse takviye alırsın
haticeu54 Ozisko 10 gün önce gittik 20 gün sonra gel dedi 10 günümüz kaldı 5 haftalık diyebilirim gebelik oluşmuş dedi bi ilaç verdi gün sayıyorum kalp atışlarını duymak için
teachermerve Bnmv-1 hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kalp atışını da duyarsınız. Ben de bugün hem kese hem kalp atışını duydum aşırı mutluyum😍 6+4 oldu şükür