Anisalenamom Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardi şeker yüklemesi yapıldı bebeklerin biri 650 biri 560 dedi doktor kilosunu sizlerin bu haftada bebekleri kaç kiloydu boyları 30 cm 🥰
Kaya13 Anisalenamom bende bugün 24 haftalığım ve bugün kontrol vardı biri 625 Gr diğeri 548 Gr geldi aradaki fark %16 normal dedi doktorum %20 yı geçmediği sürece sorun olmaz dedi biraz daha beslenmeye özen göstercem bakalım inşallah kapanır fark
Nurdan11_ Anisalenamom merhaba benimde 23 haftalık oldu diğer hafta 24 haftalık olacağız şeker yüklemesi yapılacak ama ben istemiyorum verdikleri şey mide bulandırıcıymış gerçekten öyle mi mideniz bulandı mı. Bir de benim çok akıntım oluyor böyle sümük gibi beyaz sizde de oluyor mu
Anisalenamom Kaya13 Ben normal besleniyorum herşeyden yiyorum ama anlamadım galiba ikizlerde hep bu fark oluyormuş
Kaya13 Anisalenamom Bende öyle sadece bu ara kaşar muz yoğurt yiyemedim 10 gün kadar o mu farketti bilmiyorum dün hemen tekrar başladım
Anisalenamom Nurdan11_ Yok canım miğde bulandırıcı değil şekerli su yada şekerli şurup yerinde olsam yaptırırım kim demişse abartmış biraz akıntıda normal gayet ☺️
Kaya13 Nurdan11_ şeker yüklemesi kesinlikle yaptırın bence çok önemli Allah korusun gizli şeker çıksa önlem alınmazsa hem sizin hem bebeğinizin hayatı riske girer
Nurdan11_ Anisalenamom Kaya13 Korkuttular beni miden bulanacak yaptırma tehlikeli diye o yüzden yaptıran anne adaylarından fikir alıyorum 🥲