Ozenc_ Arkadaşlar karnımdan sıvı aldırmak istemiyorum genetik testi yapan bursada yer biliyor musunuz ücreti az?
Deletedmom7373700 Ozenc_ devlet hastaneleri yapıyor diye biliyorum ben. Haftaya bende gidicem çünkü. Doktorum öyle yönlendirdi.
Ozenc_ Deletedmom7373700 bizide yönlendirdi ama ultrasona sokmadan direkt olarak sıvıya yönlendirdiler
Mavidunyamm Deletedmom7373700 seni niye yönlendiriyorlar kız daha haftan o kadar büyük değil detaylı da yapmadın daha
Deletedmom7373700 Ozenc_ bu perinatoloji doktorları acayip ya. Ultrasonda bir baksalardı bari. Beni de bakıp genetiğe gideceksin diye aynı hastanenin genetik bölümüne yolladı: bi devlet hastanesinde araştırın isterseniz yapıyor olabilir belki
Ozenc_ Deletedmom7373700 uludağ üniversitesinde buldum genetik bölümü canıım detaylı ultrasona sokarlarsa inşallah gerek kalmaz diye düşünüyorum sıvıya
Deletedmom7373700 Ozenc_ inşallah gerek olmaz. Çok zor durummuş cidden insan evladı olunca anlıyor. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah rabbim korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi
Kisaerbebek Ozenc_ Ozenc_ bende bursadayim genetik dediğiniz tarama testinde risk çıkınca istedikleri testi acaba bnmde riskli çıktı da hafif bnde araştırıyorum
Ozenc_ Kisaerbebek canıım uludağ üniversitesinde varmış sıra almaya çalışıyorum sıvı aldırmadan yaptırmaya çalışıcam haber veririm mutlaka ve çok pahalı maalesef testler ya
Deletedmom7373700 Mavidunyamm bilmiyorum canım bende anlamadım. Riskli gebelik normalde benim. Elim ve bende Talasemi olduğu için. Normal kadın doğum perinatolojiye gönderdi. Orası da genetik bölümüne gideceksin dedi. Bu hafta gidicem bakalım.
Kisaerbebek Ozenc_ yaa üzülmeyin skıntı olmaz inşallah doktor bana 3 lü ve 4 kuyu hiç yaptırma zaten onların yanılma payı çok daga yüksek deddi
Mavidunyamm Deletedmom7373700 heee riskli gebelikse olabilir canım. İnşallah sağlıklıdır bebeğin içini ferah tut 🥰