elifsk03 acemianneee_31 tadı beni korkutuyor kaçış yok 😅 1 gün öncesinden bir sey yemeyin dediler saat kaçta yemeği kesmek lazım?
acemianneee_31 elifsk03 valla canım ben yaptırmayı dusnmuyordum gittim 6 kilo almışsın dedi saat 4 de bana test yaptı aç değildim yani buna rağmen iyi çıktı sonucum 🫣
Snnr41 Benim anlamadigim simdi gebelik sekerinde benim aclik 75 cikti tokluk 160 cikti 50lik seker yuklemesi yapildu bana bu iyimi kotumu doktor biraz yuksek dedi diyet yap dedi ama sordugumda 140olmasi lazim tokluk dedi kafam cok karisti
Devaaaa benimmdunyamm merhaba benimde gebelik şekerim var doktor bana da bu şekilde diyet listesi verdi uymaya çalışıyorum ama siz bu şekilde 3 4 kaşık bulgur pilavı falan mı yiyorsunuz sadece
Devaaaa benimmdunyamm açıkçası ben 2 tabak bulgur pilavı yiyorum ekmek yemiyorum bu şekilde zararlı olur mu acaba
Miiiii Minikanne123 canim merhaba perinatolojiye gittim dun sadece muayene etti dahiliyeye yonlendjrdi bu sabahta dahiliyeye gittim seker olcum cihazi icin rapor cikardi gunde 4 kere olcmemi istedi bir ac 3 tok karna pazartesiye kadar olc pazartesi muayeneye gel dedi ve diyetisyene gonderdi bi kagitla yonlendirinve hemen girdim içeri sira beklemeden diyet listesi verdi o da şeker ölçüm sonuclaeini istedi ona gore listem yine degiscekmis pazartesi gunu belli olcak hersey aclik 80 altına dusurmeue calisicaz toklukta 140 altinda tutmaya caliscaz dedi
Minikanne123 Miiiii 140 üstüne çıkmamadı gerek zaten sanırım şeker belirtin falan varmıydı? Ölçcünce mi çıktı canım
Miiiii Minikanne123 vardi canim aslinda belirtim soyle normalde şerbetli tatlı asla yemem 4 aylik olduktan sonra bardakla versen serbet icebilir duruma gelmistim gece gunduz canim hep tatlu ekmek hanur isi istiyodu kayinvalidem seker hastasi demisti zatne sende kesin seker cikcak dikkat et diye yukleme yapilincada anlasilmis oldu varolduğu