Rumuz_07 Kızlar herkes farklı bir ürün söylüyor kafam iyice karıştı. Philips avent bütçemiz çok aşıyor daha uygun ve performans açısından hangi marka elektrikli pompa iyi. E bebekte veya eczanelerde bulabileceğim
Gzm-- Rumuz_07 2.el satanlara bakabilirsiniz.dolap uygulamasinda satanlar var avent elektrikli.ben avent kullandigim icin tavsiye ederim kesinlikle.saglam satici bulursaniz alinabilir uygun fiyata ordan aklinizda olsun
mervegemen- Rumuz_07 internetten kiwinin pompasini almisim 2 manuel pompam var keske onlara para vermeseydim dedim fiyati uygun digerlerine gore
mrs_elisah Rumuz_07 avent aşıyorsa mamajo. 9 ay kullandım çok memnun kaldım 2. Bebeğim de de kullanacağım inşallah
Smyye1B Rumuz_07 https://m.n11.com/urun/vivocare-smilky-elektrikli-gogus-pompasi-2706128?magaza=mediarma&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjwjtOTBhAvEiwASG4bCIz51eCm2PDM1FJ9frEQh3MJS6-TBHrYGjqDrdS0QGdlt5RGuBLSShoC_mEQAvD_BwE bende bu var daha önce yengem kullandı o çok memnundu bana verdi dezenfekte ettim kullanmam gerekirse öyle kullanıcam
yasemin_- Rumuz_07 benim de bütçemi aşıyordu almadım arkadaşımla konuşurken onda olduğunu söyledi ve rica ettim gönderdi yıkayıp temizleyip gerek olduğunda kullanacağım