nilayakinci https://resimyukle.io/r/wEHHmjvmz4 29 Nisanda ve 3 4 5 Mayıs olarak değerlendirdik şimdi günaşırı mı denemeliyiz yoksa adet günümü mü beklicez bide ne zamana kadar birlikte olmamız gerekiyor
serpilctn nilayakinci tamam bu program çok güzel bnde bunu kullanrak ilişkiye girdim yalnız her gün her gün girme sprem kalitesi o zaman bozuluyor adetin bittikten sonra ilişkiye gir yani şöyle hep bir gün ara verin her gün girmeyin birde folik Asit kullaniyormusun folik asit spermin rahme daha kolay yapismasini sağlıyor ve ayrıca ilişkiye girdikten sonra hiç ayağa kalkma sırt üstü uzanmaya devam et poponu altına bi yastık koy her iki bacaginida ayağa kaldır ve öylece 40 dk dur bekle hemen ayağa kalktın mı spermler kayıp geliyor geri ve çok affedersin esin boşalacagi zaman boşaldiktan sonra hemen geri çekilmesin az beklesin içinde 🤭🤭 o gece sen duşa girme idrara çıkma 😊yani ben bunları uyguladım ki çoğu arkadaşım da böyle yaptı 🤷♀️
gozdeyagci nilayakinci Bence her gün :) hazır fırsatınız varken. Hamile kalınca insan tedirgin oluyor.
asuyalin Bunlar yanıltır evet ayda bir kere hamile kalma şansınız var ama hangi gün yumurtanızın çatlayacağını bilemezsiniz, tavsiyem 1 ay boyunca her gün bir kere sex. Ama zor geliyorsa ovülasyon testi alın, emin olursunuz hangi gün çatladığında.
asuyalin nilayakinci olcak diye bişey yok canım döllenme için gerekli şartlar oluşmamıştır, bir sene denemeniz lazım 🤷♀️ Nasip
Ebeanne97 nilayakinci merhaba ovulasyon sadece bir gun suren birsey degil maalesefki ne zaman basladigini bilemezsiniz test size kacinci günde olduğunuzu belirtemez belkide son gün denk geldiniz ovulasyonuza testlerde yaniltabiliyor. Sadece sizin ile de ilgili degil esinizede bagli saglikli sperm hücresinin yumurtaya ulasmasi gerekiyor. Adet döngünüz duzenlimi acaba
Ebeanne97 nilayakinci 28 gunde bir oluyorsaniz 12 ile 16 gunler arasinda iliskiniz duzenli olmali adetin baslangicindan itibaren 12 gun saymalisiniz bu donemde stres yapmamalisiniz ve duzenli beslenmeye devam etmelisiniz stres kullandiginiz ilaclar uykusuzluk vucudun hormonlarini etkileyen herseyden olabildigince uzak durmaniz gerek sadece siz degil esiniz için de ayni seyler gecerli