Nazilimmmm Kifayett Bacim kendine dur de baya almışsın çocuğa yarayacak şeyler ye ekmek yiyorsaan bırak ne bilim yağlı şeyler tatlıyı azalt
ortak Kifayett kaç kilosun şu an? 40 kiloyla hamile kalırsın 56 olursun bu normal bence. Önemli olan kilon. Kaç kilo aldığın değil.
Kifayett Nurcin bende öyle düşünüyorum şuan az kaldı tam 16 kilo verdim 50 oldum evlendim 55 oldum hamile kaldım 71 oldum 75 le doğuma gidicem gibi 😆
Kifayett 55 ile kaldım şimdi kontrolde ölçtü 71 kilo olmuşuz 😬 ben napicam 😆 oy oy o kadar da oruç tuttum nasıl başa çıkılır bilemiyorum kesiyorum ekmeği pirinci falan sağlıklı beslenmeye devam edeyim ben gerçi bu saatten sonra nasıl olacak bilmiyorum dilim yandı 😁
Nurcin Kifayett ohoooo :))) 58 ile evlendim. Balayı vs derken 62 ile hamile kaldım.. 86 ile ilk kızım dogdu.. 40 çıkmadan 70 oldum.. sonra 68 den aşağı hiç düşmedi 😭😭😭😭 68 ile kaldım. Şimdi 84 oldum. Ve 4 haftam var .. ben napayım
Anisalenamom Kifayett Ben 24 haftalık ikiz hamileyim 6 kilo aldım şuana kadar kızımda aldıklarımı veremedim bunlarda hedefim az almak çünkü gerçekten verilmesi zor oluyor aman aman iştahım yok normal yiyorum sabah akşam
1995_ Valla ben ilk hamileligimde 25 kilo almıştım, kendimi asla durduramıyordum. Birde asla evde durmazdim habire gezerdim 🤣🙂 Şimdide 3 aylık hamileyim 1.5 kilo falan almışım
Yaseminf 1995_ peki 25 kiloyu ne kadar surede verdiniz doğumdan sonra kac kg gitmişti hatırlıyor musunuz?
Tubis33 50 kiloyla hamile kaldım ,69 ile doğuma girdim birşey olmaz verirsin hiç üzülme ,doğumdan sonra 53 kiloya düştüm emzirme dönemi bitince 🙂canını sıkma olur öyle şeyler 🤭
Askiletotomsu Tubis33 doğumdan sonra dusmemissin ki Emzirme dönemi bitince yani anca bir yıl sonra filan düşmüşsun Olumlu bir tablo degil
1995_ Yaseminf hatırlamıyorum ama doğumdan sonra baya erimistim ben. Çünkü kızım kolik bebekti uyku nedir bilmiyorduk..
Kifayett Nazendehanim evet ya helal olsun nasıl böyle olabilir aklım almıyor ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez üç kiloyu ilk gün aldım hahahaha😆
Naile_7732 Kifayett ben normal de cok zayıf bir insan degılım boyum 180 ve kılo gebelikten once 95dı ılk zamanlar sonra sekız kılo verdım 87 ye dustum su an ise verdıgım kilonun üçünü gerı aldım dıger kızımda ve oglumda daha cok zayıflamıstım ayrıca tavuk et balık yıyemıyorum ekmek yıyemıyorum mıde bulantı hep oluyor sebze ıle meyve ile yasıyorum resmen bıde yıyebıldıgım tek sey makarna gebelikten dolayı hersey den tıksındım
Nazendehanim Kifayett ya ben zayıfım normalde düğünde düğün telaşından hortlaga dönmeyeyim diye birkaç kilo alıp 50 kilo oldum aklımı seveyim 😂 şimdi de 53 falanim ama boy 158 Allah’a emanet ben de bir alde tatlıyı çok severim de daha yolun çok başındayım bakalım ,😂😂
Nazendehanim Kifayett ya bide ben çok kilosunda değilim bizde bir akraba var aman aman 😂 zayifken kocan yedirmiyor derler kilo alırsın bir yerlerin şişmiş derler 😂😂😂
Srkya Kifayett hahahha bu resmen ben🤣🤣🤣 ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım 12 kilosu hemen gitti 3 ay diyet+sporla 10 kiloyu da vermiştim şimdi 23 haftalık oldum 6,5 kilo aldım son 1 aydır çok dikkat ediyorum inşllh 12 kilo almış olarak giderim doğuma daha fazlası kalıyor mlesef
Dlanoglr Kifayett kızımda 58 ile kaldım 87 ile doğuma girdim 30 kilo aldım sonra verdim şuan kızım 3,5 yaşında hamileyim tabi 67 ile kaldım 4,5 aylık gebelik 1 kilo aldım 68 kiloyum ilk gebelikte çok alınıyor sanırım yoksa ben yine yiyorum açıkçası