2bebe1gebe Merve_12345 geçen eşim en yakın market o diye girmiş almış ama kullanıcak gibi değil bence ya biraz dandik gibi çoğunun cırt cırtları daha takamadan koptu hep
Betulsen34 Merve_12345 ilk oglumda ilk once molfix kullandim heryeri cocugun pisik oldu. Rastgele bimin bezini almistim Hic pisik yapmamisti. Bez birakana kadar kullandim. Bundada kullanicam bakalim yaramazsa degistiricem
Senemturan Merve_12345 ben ilk kizima kullandim memnun kalmstm 2. Kizim alerjik bi bebek oldugu icin ona pisik yapmsti. bakalm bunada ya sleppy le ayni fiyatta suanda ikisi arasnda kararszm ama biminkini kullanacgm heralde bim evimin yakininda 2 dk bitse alirim diyorum.
Tuana_ Merve_12345 valla canım ben yeni doğan bezini bimden aldım eğer pişik olmazda severse bimin bezini kullanmaya devam edicem oda bez oda bez hepsini de kullanıp artıyoruz nasıl olsa
2kizanasi Ben 23 aylık kızım için 1 ay kadar bimin bezini kullandım tuvalet eğitimine geçeceğim zaman kalitesiz bir bez olsun diye ama gayet yeterliydi tabi yeni doğan için tercih eder miyim Hayır
Adaryona Valla çok iyi ben de yeni başladım prima molfix canbebe hepsini kullandım biminkini beğendim ben