Sevimgiller Tugce123- sonuçlarım çıkmadı evde hızlı beta HCG testi yaptım ve ilk gölge çıktı sonradan pembeleşmeye başladı bugün de kan ve idrar verdim ne olacak bakalım heyecanla bekliyorum🤦🏻♀️
Deletedmom_12 Tugce123- degilsen bile sana dua ediyorum bu ay degilse bile diger ay hayirla bebegini ögren amiiin
Ozzge31 Tugce123- testi bugün tekrarlama iki gün sonra tekrarla akşam yine aynısını görürsün. Kesin net sonuç dersen hiç strese girme direk kan ver varsa çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olsun 🙏
Tugce123- Ozzge31 teşekkür ederim canım kan testi yapmaya cekimiyorum ama dediğin gibi 2 gün bekleyip tam adet günü yapsamda cok iyi olcak ama beklemek cok zor belki kan veririm
Emine123kuzu Tugce123- bende böyle ögrendiim inşallah sende de vardır. Hatta o kadar silikti ki kesin gözlerim bozuldu artık diyordum. Sonra bir test daha yaptım daha belirgin oldu ve simdi minnak bir bebiş var. İnşallah sende de vardır 🥰🐣
Tugce123- Emine123kuzu benimde gözlerim bulanık görmeye başladı artık bakarken 🙈 inşallah canım benimm❤️😍
Sevimgiller Tugce123- amin kuzucummm inşallah rabbim sanada nasip etsin inşallah sen de hamilesindir 🤰❤️❤️
Manolyaniss Tugce123- benim biraz daha belirgindi ertesi gün kan verdim 6,43 çıktı 2 gün sonra da 86,66 şuan 5+0 ım cnm
iki_tospik_annesii Tugce123- Benim adetime 10 gün wardı cnm kan verdiğim değerim 64 çıkmıştı cnm ilk oglumda 😍 şimdi ikinci oglum kucağımda 🥰😍
Umay255 Tugce123- 🥰😁😁 gözüm hep sende acaba güzel bi haber alicaz mi diye Allah’ım inşallah gebesindir 🤲🤲
iki_tospik_annesii Tugce123- Çok ince bir çizgi war gibi canım. Kan ver bence Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🥰
Svlyk Canim bence sen kan ver net olsun. Ya da tekrarla 1 2 gün sonra bakalım ne olacak. Rabbim gönlüne göre versin. Insallah hayırlısıyla istediğin sonucu alırsın 🙏🏻❤