Tekininannesi Tugce123- buraya kadar okudum yüreğimden dua ediyorum inşallah hamilesinidr 🤲 ama yine de çok ümitler me çünkü idrarda cikan kanda mutlaka çıkardı. Ayni şey geçen ay başıma geldi 6 gün kala adetime tes yapmaya başladım hepsi pozitif çıktı ama kan negatif hatta adetim 1 2 gün geçti yine kan verdim oda 4.5 çıktı şüpheli bu rakam dedi doktor ama adet oldum sonra kendi kadın dogumcuma gittim idrar testleri yalancı pozitiflik verir kanda enfeksyon6protein çokluğu oldu da dedi birdaha adetin geçmeden test yapma dedi . Umarım sizin öyle değildir rabbaim nasip etsin inşallah bebek 🤲
HurremSultan Tugce123- ben ayın 8inde kan testinde 0.100 du qma adetime 10 gün vardı. Sonra ayın 11 inde silik çizgiyi gördüm ayın 18inde ise beta 488 çıktı. Eğer geç döllenme olduysa birkaç gün sonra sende de çıkar diye düşünüyorum bebegim
Tugce123- HurremSultan inşallah bebeğim ya ama adete yakın tuttuysa daha geçte cıkabilir işte bilemiyorum ki hangi tarihte tuttugunu genelde bi dolu bi boş yapıyoruz
HurremSultan Tugce123- hiç belli olmaz canım o yuzden beklemeni tavsiye ederim. Zaten varsa belli eder birkaç güne kendisini🥰🥰
Papatya1997 Canım inşallah hayırlı haberler alırsın . Benim ki de geç döllenme oldu adetımın uzerınden 10 gün gecmıstı bır şey çıkmadı 3 gün sonra tekrar yapmıştım beta 446 çıkmıştı . Mesela 9 Şubat reglı gunumdu oradan hesaplanması gerekıyordu fakat benımkı geç döllenme olduğu ıcın 20 subattan hesaplıyor doktorum
Tugce123- Papatya1997 büyük ihtimal benimde öyle olcak bi 10 günfalan beklemem lazım canım kan testi için
birpatiningolgesinde Tugce123- benim ilk testimde resmenn yok gibiydi herkese yok ya göremedim desemde içten içe kendime var bence dedim, 2 gün sonra tekrarladım yine silikti ama baya belliydii :) en iyisi 2 gün bekleyin ve tekrarlayın testi, inşallah vardırr 🙏🏻🥰
Bsrnura Tugce123- benim üç kere düşügüm var la benim pıhtılaşmamda var o yüzden sen naptın kan falan verdin mi tekrar test yaptınmı
Papatya1997 Bir de üzülerek söylüyorum ama çok da hamıleymıssın gıbı düşünme bak ben 1 buçuk yıllık evlıyım . Evlenınce dırek hamıle olacağım kafasıyla evlendım ve 1 buçuk sene olmadı. Her ay en az 10 tane test yapıyordum .doktora gttım bır sıkıntım yokmuş falan ama ıste ıstıyorum neden olmuyor dıye dıye hep ağlardım
Papatya1997 Hele bır gün 2 test aldım bırı negatıf bırı pozıtıftı sonra gıttım yıne test aldım yıne aynı sekılde oldu . Sağlık ocağında kan verecektim ebeye anlattım 4 tane yaptım ıkılı pozıtıf ıkılı Beyazıt’ın dıye . Hamılesın o zaman dedı o gece hamıleymısım gıbı uyudum hayaller kurdum . Sabah doktor hormonlarda sıkıntı yok ama hamılelıkte yok dedı eve kendımı zor ayıp ağladım
Papatya1997 Sonra dedım olmuyor böyle kendımı onar verım ıse görecektim kabul edıldım evrak falan hazırladım tam gıdecektım hamıle olduğumu öğrendim . O yüzden Allah gönlüne gore versın çok heveslısın ınsallah hevsın kırılmaz burada beklıcem hayırlı haberını ınsallahhhh Allahım gönül sen ısteyen herkese nasıp etsın 🙏🙏🙏🙏