zeynepsakr Kızlar 6 aylık hamileyim renkli güneş kremi kullanmak istiyorum yalnız bi türlü bulamadım. Hamile ve kuru ciltliler için uygun renkli güneş kremi kullanan bilen varmı acaba . Kullananlar yada bilenler hangi güneş kremlerini önerirsiniz?
Canpolat zeynepsakr Ben bunu gebe olmadan kullanıyordum gebe kaldım kullanmaya devam ediyorum böyle sulu bi güneş kremi ki cildim acayip hassastır sürmesem güneş hemen kıpkırmızı yapar yüzümü şuanlık bi sıkıntı yok çok şükür iyi geliyor bu yüzüme
Aselasaf zeynepsakr doktorların hepsi solante öneriyor. Solantenin her cilt tipi için olan var bakabilrisiniz
Saylikesma zeynepsakr ben solante pregna kullanıyorum canım hamilelere özel. Begeniyorum da çok güzel koruyor sadece tek sıkıntısı kolay dağılmıyor yüzde bide kokusu değişik onun haricinde seviyorum antslya sıcağına bire bir ☺😂
zeynepsakr Canpolat bunu bende gördüm yalnız hamileler ekstra dikkat etmeliymiş bazı güneş kremlerindeki kimyasallar cilt tarafından emilip bebeğe zarar verebilirmiş . Siz doktorunuza danıştınızmı bu kremi bide renkli mi değilmi?
Canpolat zeynepsakr renkli değil beyaz doktoruma danıştım kremler ve merhemler bu tür cilde içinde kimyasal olmayan şeyleri cilt %3’ünü emiyor dedi çok çok az bi miktar zaten %3 hiçbir sorun olmayacağını söyledi
Canpolat Aselasaf ben solante daha evlenmeden önde kullanmıştım bana sivilce yaptı hep o yüzden bide renkliydi fondatenliymiş bide hoşuma gitmemişti ama bu diğer arkadaşlarında gitmeyeceği anlamına gelmez 😀
Aselasaf Canpolat çeşidini doğru aldığınızda emin misiniz. Ben acness aldım karma cildim var ve renksiz olanını aldım çeşidi çok fazla . Ve mumnundum . Şimdi de sivenonun güneş kremini kullanıyorum çocuklar için olanını doğal içerikli diye ama kuru ciltler altına nemlendirici kullanması gerekebilir
Canpolat Aselasaf o zamanlar çok yağlıydı cildim yağlı ciltler için almıştım şimdi avene kullanıyorum gebelikten dolayı kurudu tüm cildim
Aselasaf Canpolat doğrudur bilmiyorum herkese farklı etki yaratmış olabilir . Benim cildim hala karma