Tubiiiiif Kızlar hamilelim başından beri gögüsüme elle süremiyorum acısı şişkinlik vardı sütyen falan takmıyordum ama 10 haftalık oldum sanki şişkinlik gitti sertlik yok yumuşak sanki normal mi sizce ya
BaLevLat34 Tubiiiiif Gayet normal canım benim o kadar bile sürmedi suan 24 haftalıgım arada şişiyor acıyor elleyemiyorsun bile
Tubiiiiif benimmdunyamm Tamam canm ne bilim baya sönmüşmi derler yumuşamış öyle birsey oldu şuan ondan panik oldum bir
Sabibo Evet bende de 8ci haftanın ortasında gitti, o kadar paniklemiştim birşeymi oldu acaba ama çok normalmiş gidip gelebilir. 18ci haftadayım hala eskisi gibi hassasiyet yox
Tubiiiiif Sabibo bu hamilelikte panik deli oldum cıktım ya 😁korkuttum biran aman iyi bari içim rahatladı
Vera09 Benim de baslarda aşırı şişmiş ve hassastı dokunamıyodum. Sizin gibi o haftalarda geçti hassasiyet henüz tekrar oluşmadı 16daym
Tubiiiiif Vera09 aynen bende öyleydim acayip şişmişdi agrı sızı vardı dedim gibi 10 haftalık olunca yumuşadılar iyiki burası var ya içim rahat etti benim gibi olanlar okuyunca 😊
Sabibo Tubiiiiif deme ya valla herşeye ayy nolduu diye tepki vermekten yoruldum deli gibi endişeleniyorum en ufak şeyde😅 İlk hamilelikmi?
Tospikannesiiiii Tubiiiiif 2.gebelik hiç gögüs te hassasiyet olmadı benim emzirirken bile hiç taş olmadı ama sütüm öyle yağlı idi ki bebegim tosun 🤣
Tubiiiiif Sabibo evet canım bir düşüm oldu 3 hafta önce kalp atışına gittim pazartesi kontörlüm ama gel bana sor 3 hafta bana geçmedi manyak manyak düşüncelere giriyorum 😁
Ozsvm Tubiiiiif benim ilk haftalar yatarken saga sola donerken bile sizim sizim sizliyordu baya hassasti 8. Haftadan beri hassasiyetim cok yok ama gogus ucum rengi ve etrafi baya degisti 12+2 yim simdi 🤭