Peperonni Seviyesizliğin tanımını sorsalar seni gösterirdim emin ol ☺️ Buraya fikir sorulduğu için yorum yaptım sana yorum yapmadım ki neden sen her yoruma sazan gibi atlayıp kendine yorum yaptırıyorsun ergenüs. Bence sen önce kendini büyüt. Burada ben değil bir kaç kişi bana yok çocuğun şöyle olur böyle olur yazmış ben onlara cevap vermişim hayır sana ne gitti de düşmanca yazdın onu anlamadım ☺️ Ben kimsenin çocuğuna naralar atmadım insanları yargılamayın çocuğun astım olcak yok zekası geri olacak yazanlara milleti böyle germeyin size olmayacağının garantisi yok yazdım bence sen git bir daha oku yorumları sen daha kendin algılayamamışsın ki yazılanları 😂 Nolur beni engelleme çok üzülürüm hatta yıkılırım 😂 Ben senin her postunu takip edip yorumlarını ve aydınlık düşüncelerini takip etmek istiyorum nolur engelleme beni bu zevkten mahrum bırakma 😂 Hayatımı inan senden çok daha kaliteli ve bilinçli yaşıyorum siz gerçekten yaratıcıya şükür etmek için bir sebepsiniz sizde olmasanız belki de yaşadığımız hayatın ve rabbimin verdiği beynin değerini bilemeyecektik iyiki varsınız çok aydınlık düşünceli, ilimli, bilimli anneler ❤️😂