Arkadaşlar yapmayın allah aşkına. Yani öyle yorumlar okudum ki yargılamak yerine neden düzgünce kelimelerle destek olmaya çalışmıyosunuz. Bende günde bi paket içen insandım. Şuan 5den yukarı çıkmıyorum. Siz sanıyomusunuz ki bebeğinize olan herşey sigaradan? Savunmuyorum aslaa ama bir düşünün. İki insan birleşiyo ve bunun sonucunda sizden babadan aldığı dna kromozomlarla sizin bebeğinizin kilosu gelişimi göz rengine kadar zaten birleşme sırasından itibaren zaten bellli. Ben ne insanlar tanıdım sigara içilen ortamda durmayıp bronşit olan, gelişim geriliği olan. Tabiki içilmese normalde de iyi sadece hamilelikte değil. Sizinki sadece vicdan rahatlatması. Bebeğinizde bir sıkıntı çıktığında tamam sigarayı bıraktımm ondan değildir diyebilmek için. Arkadaş yazmış yukarda. O sigara içer ama fevkalade beslenir zımba gibi bebeği olur. Ama sen böyle kınayarak ayyy sigara içiyo yazıklar olsun düşüncesine girerek bi bakmışsın sıkıntılı olmuş. Burda cips yedim nolur, çilek yedim nolur diyenleri gördüm biraz gidin onları yargılayın. Burda öyle postlar okudum ki, öyle çıt kırıldım insanlar var ki. Yahu bebek zaten doğmaya karar verdiyse eğer zaten doğacak. YouTube’da çatır çatır bilgilendirici videolar var. Dinliyo musunuz? Siz sigarayı hamileliğinizi öğrendiğinizde pat diye bıraktım oh diye düşünerek arındığınızı mı sanıyorsunuz. Sigara içen bir insanın vücudundan o toksinler 10 senede atılıyor biliyo muydunuz? Yani siz sigarayı bıraktım diye rahat oluyosunuz ama vücudunuzdaki kalan toksinler yine bebeğinize geçiyor? Demekki 10 sene önceden bırakmış olmanız lazımdı? Onu napıcaksınız? :) Siz böyle yazarak destek olmaz, aksine bi sigara daha yaktırırsınız. Herkesin hamileliği kendine özel, her annenin anneliği kendine göre kutsaldır. Yorum yaparken kınamadan yorum yapın.