ogretmenHnmm Kızlar bir ay gecikmeyle adet olmuştum adet söktürücu bittikten 8 gün sonra basladi adetim. Biteli 4 gün oluyor bugün yine leke gelmeye başlamış neden oluyor ki böyle basina gelen var mi?
ogretmenHnmm Gulcingezer bir de eğer geçen ay normal gününde regl olaydim şimdi bu zamanlarda regl olmam gerekiyordu
ogretmenHnmm Gulcingezer aynen canım olabilir benim de suan bildiğin hafiften sancim var sanki yeni olacak kadin olmak zor bee
Gulcingezer ogretmenHnmm ben temmuz sonuna kdar ara veriyorm canim tatile flan gidicm ins ondan snra dusunucem
ogretmenHnmm Gulcingezer bu olmazsa bende ara vermeyi düşünüyorum valla her ay bu stresi yasamak çok zor
Gulcingezer ogretmenHnmm antalya dusunuyorm bu sene bakalm calisiyorm islerim yogun bayramda kacabicem bi :)
ogretmenHnmm Gulcingezer bende mersinde yaşıyorum zaten tatil yeri denize kacarim bende her gün kafa dagitmaya :)
Gulcingezer ogretmenHnmm ooo senin guzelmis :) ben ankarada oldugum icin bi kere kacabiliyoruz biz is yogunlugundan
ogretmenHnmm Gulcingezer benim de esimin izin sıkıntısı oluyor hep bende çalışıyordum biraktim muhtemelen yine baslarim bir kac aya evde vakit geçmiyor tek başına