Demmo Kenanizm18 ama sancim yok çok hafif bi ağrım var suyum da gelmedi suni sancı yla müdahale edilsin istemiyorum
Demmo Kenanizm18 alamadım ki su an sadece dua ediyorum sipariş teslim tarihi çok ilerideydi bende almadım
Kenanizm18 Demmo tamam canım benim 7 tane Felak, Nas, Elemneşrah, inşirah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini oku 💙
busranuryildiz1emr Nasıl oldunuz karnınız kasılıyor mu hala ?? :)) sağlıkla kavuşursun oğluna inşalllaaaahhh :))
Demmo Deniz2961 15 dk bir ağrım oluyor geceden beri çok sık kaka yaptım 🙈 kahvaltı edip doktora gideceğim umarım güzel haberler verebilirim
Demmo busranuryildiz1emr doğurdum 🤗🤗 6 günlük olduk acilmam olmadı ne yazıkki dayanamadım bende sezeryan oldum şükür iyiyiz
Epelinkiran Demmo doğum sancısmıymış? Benimdr regl olcak gibi ağrım var arada belimden de ağrı giriyo karnımda kasılıyo. Bi de söylemesi ayıp biraz ishal de olmuşum. Yemek fln yaptım oyalandım Duşa gircem şimdi. hiç böyle ağrım olmamıştı 37+6yım Acaba doğum belirtisi mi
Demmo Epelinkiran canım benim de öyle bütün gece regl olacakmışım gibi ağrım oldu sabah hafifledi ama sonradan şiddetlenmeye başladı ishal olmadım ama gece 3 ten sabah 8 e kadar 8 defa tuvalete çıktım 🙈meğer doğuma hazırlikmis. Akintin falan var mı Ben sancılanmadan bi kaç gün öncesine kadar yoğun beyaz alıntım oldu o gece de pembe ye döndü. Birde karninda inanılmaz bi rahatlama oluyor aşağıya düştüğünü hissediysn
Epelinkiran Demmo evet akıntım var beyazla yeşil arası bi kaç gündür ara ara geliyo. Bebek hala yukarda gibi geliyo bana göbek deliğimin hizası sert sert ondan kanala girdimi emin değilim. Kilosuda fazla inşallah bi an önce gelir oğluşum 🙈
Demmo Epelinkiran sağlıkla al canım kucağına yeşil akintin olduğunu doktoruna söyledin mi çok duymadım yeşilimsi çünkü. Benim oğlan ilerlemedi -2 de kaldı.
Epelinkiran Demmo söyledimde normal istersen fitil vereym dedi bende istemedim çok nadir oluyo zaten. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻