Demmo Kızlar bi kaç saattir karnımın üst kısmında tuhaf bir ağrı var ve 1 saattir de regl sancısı gibi sancim var hafifliyor arada sonra 10 sn kadar şiddeti artıyor popoma doğru bi baskı oluyor 40 haftalık olduk daha önce böyle bisey olmamıştı
SweetBaby Demmo Canım ne durumdasın ☺️ Ay valla çok heyecanlı ya bende 37 ama birden aklıma geldi kendim bence anneni kldır ve onunla bekle zamanını onunla degerlendır tek kalınca hiç gecmez zaman
Nurselisahin Demmo allahım bir avazda kurtarsın inşallah 😊 Ne durumdasın sancıların sıklaştı mı bu sırada neler yapıyorsun bizde merak ve heyecan içindeyiz doğum hikayeni de bekliyoruz darısı başımızaa 🙈☺️☺️
Bskrt Demmo eğer doğum sancısı gibi sıklaşırsa Çömelin bol bol açılmaya çok etkisi oluyormuş, ne kdar fazla açıklıkla giderseniz hastaneye o kdar iyi
deletedmom503 Demmo Dogum baslamis tatlim sen de hayirli olsun ama sancini gercek anlamda hissedene kadar bekle eger suyun gelmediyse...Rabbim saglikla kucagina almayj nasip etsin bizler icin de dua et korkma sakin ol bol bol yuru evde 🤗🤗
Demmo deletedmom503 korkudan hareket edemiyorum ki çok heyecanlıyım ne yapicam hiç bilmiyorum kimseye de söylemedim evde panik onasınlar diye hafif hafif ağrılarım.oluyor dakikalara bakıyorum 20 dk yada 30 dk bir oluyor kısa sürüyor kızlar dua edin korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
deletedmom503 Demmo Bak kuzum ben de 2. Oglumda ayni hissi yasadim tam uyumak icin yattim senin gibi hafif agrilarim basladi esime soyledim xyatakda sohbetle onu da uyutmadim sabah oldu kahvaltimizi yaptik hazirlandik 9 da randevuma gittim 5 cm acilmam vardi yatisim yapildi 45 dk sonra oglumu kucagima aldim😄😄yani anlicagin sakin ol uyuyamazsin biliyorum evde dolaş korkma bisey olmaz esini uyandir ama sakin bir sekilde panikletmeden onunla bekleyin sabahi ya da sancinin artmasini hissedeceksin zaten arttigini o zaman dr git korkma emin ol hersey cok kolay olacak😍😍😄😉😉😉
deletedmom503 Demmo Olur olur sakin olursan sabah da olur emin ol korkma sakin ol birini uyandir sen iki sohbet eder zaman gecirirsin😄😄
Deniz2961 Demmo ınsgtrmda bir doktor norml dogum İcın vajına ya sıcak su kompleksi yapıyordu cnm hatta dur link atım
Deniz2961 Demmo https://www.instagram.com/p/BmakBAMFn04/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xtg8tq0bkqg9
Deniz2961 Demmo aynen cnm etkisi var demek ki rabbm yardımcn olsun bir avazda kurtarsın ınsallh saglıkla al mınnagını kucgna
Demmo Eşim şehir dışında çalışıyor ben annemdeyim hemen haber vereyim mi eşime bilemiyorum sıklaşmasnimi beklesem ben hiç bu kadar panik olacagimi düşünmemiştim
Deniz2961 Demmo cnm valla dogumun baslamiş mınnak ne kadar surede gelir bilemeyiz bazısı 24 saate geliyor bazısı 1