slmks__ Ben 11 haftalık hamileyim üçüncü kez anne oluyorum önceki gebeliğim de hiç hissetmedim bu kadar erken önce gaz veya bağırsak hareketleri sandım ama değil bebeğimi hareketlerini hissediyorum benim gibi erken hisseden varmı tecrübe anneler
Merve201119 slmks__ benimde üçüncü hamileligim şuan daha dokuzuncu haftadayim ama ikinci gebeligimdeen erken 13 te hissetmistimb ben
Mommynurse slmks__ bende 14 de ilk kez pıt pıt hissettim sonra 16 ya kadar hic hissetmemiştim zayıfsanız bence olur benim ilk gebeliğim sizin 3 bibde daha tecrübelisiniz kuzucuklar sağlıkla doğsun inşallah 🤲🏻🧿🤍
Peperonni slmks__ Bende erken hissettim bebeği hatta hala aynı yerde tekmeleri oluyor 😂 herkes gaz diyordu ama değil gazla bu farklı bir şey
Cgnmrv Zuzu04 ben 13 de hissettim ilkinden biliyorum nasıl olduğunu. Kelebek uçar gibi oldu ama bi daha hissetmedim
Seyma_ck slmks__ 11.hafta pek mümkün mü bir şey diyemem ama ben 15.haftada gitmiştim kontrole bi kaç gündür değişik bir şeyler hissediyorum mümkün mü dedim doktora evet hissedebilirsin demişti.Ama bence 11 hafta çok erken başka bir şeydir o
Senemturan slmks__ bnm de 3. 11 hafta tibben mumkun degl ya doktor ole demisti bana. ben bunu 14 haftalikdi cok hafif hissetmistm 16 17 den sonra biraz daha belirli olmaya baslamisti.
ikicocuklubiranne slmks__ 2. Gebeliğim 12. Haftamda hissettim sanki gibi oldu ama gaz değildi eminim ona ☺️