Demetserhat0803 Paramedikannee çok fazla kustugum için zayıfladım ama bebeğin kilsou iyiymiş doktor dün öyle söyledi 3050 gram olmuş bugün tam 38. Haftaya girdik fakat hiç kilo almadım
Demetserhat0803 Gul49karagul hamilegimin başında 74 kiloydum şu an 66 ya düştüm doktora gittim dün bebeğim 3050 gram olmuş bende pek anlamadım ama doktor bı sorun olmadığını söyledi 😂
Paramedikannee Mervedez159 yalan konuşuyorlar canım 30 küsür haftaya gelmiş kilo almadım diyor , bebek kilosu , plesenta ağırlığı , amniyon sıvısı , göğüslerdeki en az 1 er kiloyu ve ödemi hesap etmiyor sanırım arkadaşımız ☺️
Rumeysa25 Paramedikannee neden yalan söylesin insanlar ? Hamilelik döneminde kilo veren bir çok kişi var. Kişi kendi vücut yağından ve kasından kilo verirken bebek kilo almaya devam ediyor. Doğum olunca da hamile kalınan kilodan daha düşük kiloya inebiliyorsunuz bu sekilde. Ve bebekte normal kilosunda doğuyor. Herkesin bünyesi farklı 30 kilo da alabilirsin hiç kilo olmadan doğum da yapabilirsin insanları yargılamayalım:)
Demetserhat0803 Paramedikannee canim sanırım lafı bana atıyorsun ama ben sana neden yalan söyleyeyim tanımıyorum etmiyorum kalkıp kilo için yalan soyliycek halim de yok hadsiz konuşmalarınızı kendinize saklayın kustugum için kilo veriyorum gittikçe
Zayde CansuDRY demekki bebegim.bana cekmiş bobamizin boyu uzun ama annemiz gibi 1.60in aşasinda olmayi tercih ediyoruz🤷♀️😃
Esra-gun1 bebegimm- bebegimm- 34+3 deyim 14 kilo aldım çok iyi oldu çok zayıfmışım meğer inşallah vermem