aygulll Günaydın sevgili anneler hayırlı cumalar dilerim size ufak bir sorum olcak detaylı ultrasyon nasıl yapılmaktadır bazı annelerimiz alt muayenede olmus sizin ayrıntılı ultrasyonlar nasıl gecti
Ozlm0916 aygulll 21 haftalıkken girmiştim karından baktılar 45 dakika sürdü bebeğin tüm organları incelendi 🥰
Ecceee aygulll normalde karından bakıyorlar ama bazı doktorlar alttan da bakıyorlar özellikle rahim ağzı uzunluğu alttan daha doğru ölçülüyor..benim bebeğimin kafatasının bi açıdan ölçüsünü karından görememişti mesela onu da alttan muayenede ölçmüştü
aygulll Ozlm0916 çok teşekkür ederim canim bide sizin cinsiyetiniz ne yanılma oldumu benim oğlum olcak 12+4 erkek 15+5 erkek 17+5 erkek denildi pipili fotosunu da kesin olarak verdi sizce bugün degisirmi inşallah degismez
Ozlm0916 aygulll 3 kere erkek dendiyse degisecegini sanmıyom bana 16 erkege benziyor denildi 17+3 te netlesti erkek oldugu suan 27+0 olduk degismedi net 😍
127383 aygulll kim söyledi alttan bakiyorlar diye öyle bsey yok. Normal ultrasona giriyorsun benim yarim saat fln sürmüştü bebeğin herseyine bakiyorlar bu kadar yani
Ecceee 127383 bazı durumlarda bakılıyor, bazı doktorlar rahim ağzı uzunluğunu direkt alttan ölçmek istiyorlar
TazeAnne06 aygulll 23. Haftada girdim normalde yarım saat sürdü fakat ikiz gebeyim oğluşlarım yüzünü dönmediği için kalp ve sol el ölçümleri için 2-3 saat uğraştık tempolu yürüyüş yaptım tatlı bişeyler yedim biraz yordular beni çüklüler 😂😂😂