35SD28 Askiletotomsu ıkınmayı kestiğim için en son çatala aldılar. Suyum azalmıştı ve kızım çok küçüktü doğuma aldılar. Ikınırken itemedim.
Mltmsncn Askiletotomsu ben 6-7 cm acıklıkla gittiğim için direk çatala aldılar dogumhanede. Ayakta dolanıyım tam acılmaya kadar dedim izin vermediler. Açılmamda hızlı ilerledi. 1,5 saatte tam açılma oldu.
aysegul8 Askiletotomsu Ameliyathanede 😁 sezaryen olacağım diye ameliyathaneye girdim doktorum son muayene yaparken bebeğin geldiğini gördü masanın yanlarından ayaklarımı koyacağım aparat çıktı
Yeliz6767 Askiletotomsu Evet çatal da doğum yaptım normal yatakta sancılarımı çektim ebe suyumu patlattı sonra normal çatala aldı beni
Askiletotomsu 35SD28 anlamadım ? İkinirken nerdeydiniz de çatala aldılar ? Zaten ıkınma işlemini çatalda yapıyorlar genelde
35SD28 Askiletotomsu normal yatakta sancımı çektim açılmam olunca doğum başladı. Uzun süre ıkındım ama bebek çıkmadı. Yatağı çatala çevirdiler. Kesik atıp doğumu kolaylaştırdılar
Askiletotomsu 35SD28 aa odanızda doğum yaptiracaklardi yani Normal yatakta doğum yapılabiliyor mu ki Ben ya çatalda ye tuvalet pozisyonu Ya suda Ya duvara dayanıp domalmak gibi şeklinde bliyorum Dümdüz yatarsan olmuyor bildiğim
Yaseminf Askiletotomsu ama Hürrem hep dümdüz yatarak doğuruyordu 😄 ya nerden geldi aklına sabah sabah çatal düşünecegim şimdi bütün gün vqlla gece gündüz nasıl doğum yapacağımı hayal ediyorum
35SD28 Askiletotomsu devlet hastanesinde doğum yaptım. Evet odamda doğum yaptım yatak çatala dönüyordu. Bacaklarımı kendime çekip yatarak ıkındım. Büyük tuvaletimi yapar gibi. Dediğim gibi suyum azdı ve Bebeğim küçüktü. İstee istemez itemedim. Yatağı çatala çevirip öyle doğumu gerçekleştirdiler
Sevelmert Askiletotomsu oluyor cnm avrupada baska memleketlerde de cogu zaman boyle dogum yaptiriyor daha rahat oluyor bence ben iki oglumuda Belcikada dogurdum yatakta 😁
Mltmsncn Askiletotomsu korkmak degilde sancı geldiğinde bacaklarını açık tutması cok zorluyo. Yatakta yada ayakta tam açılmayı beklemek isterdim
Mybabeela Askiletotomsu yatakta sancılarımı çektim ıkındım, aynı yatağı çatala çevirdiler aparat takarak. Orada doğurdum
mutluaile11 Askiletotomsu ben normal sezaryan bekleme odasında dogurdum canım sezaryani beklerken bebek geldi😀
Haticelisa 35SD28 ya pardon aceba ikinma geldiginde tuvaleti geliyomu insanin? Yoks abuyuk tuvalet icin onceden fitil felan veriyolarmi?
esmir Askiletotomsu ilk doğumumu yatakta yapmıştım doğumhaneye gitmeye gerek kalmamıştı 😂ikinci doğumda az kalsın öyle oluyordu apar topar çata aldılar
elifinilki27 Askiletotomsu Evet çatalda doğum oldu ama zaten son ana kadar çatala çıkmıyorsun artık ıkınma olayı olacağı doğumun başladığı zaman çatala alıyorlar ben ondan önce pilates topunun üstünde sancı çekiyordum 😁