Tugbafstk Ben 5 haftalık da bebeğimin kalp atışını duydum herkes çok yeni çok erken dedi sizce normal mi yoksa erken mi duymuşum, normalde 5 haftalık da kalp atışı duyulur mu ?
Edabykl Tugbafstk Erken geldi bana ama her gebelik ayni olmuyor malesef ben 5+2 de sadece keseyi gormustum 8+1 de bebek ve kalp atışı
TeoMom Tugbafstk Kimisi duyabilir erken biraz ama olsun ne olacak önemli olan duymak ben 5+2 de sadece keseyi görebilmiştim on gün sonra bebek ve kalp atışını görmüştük
Nazendehanim Tugbafstk erken olsun ne olacak erken oluşmuş demek ki ben 6+0 da duymuştum kendime erken diyordum başka biri kalp atışı duyulur mu diye sorsa saçmalamayin 5. Haftada bebek anca oluşuyor derdim demek ki duyuluyormus 😂
Melissa_20 Tugbafstk Selam Aleykum canim ben ilk hamileliyimde 5+2 de duymuwdum şimdi ikinci hamileliyim 6haftasinda duydum bence normal korkacak bir surum yok salikla fogulsun inweAllAh
Elif71 Tugbafstk eğer erken döllenmeyse duyulur canım ben yeni 6 haftalık oldum doktora gidicem duymak için 5 haftaşıkkken sadece kese göründü çünkü korkmanı gerektirecek bişey yok 🥰
aysess Alttan mı duyuldu canım. Erken dollenme olabilir. Benımde oyle dr erken cagırdı. 6 haftalıkken yanı. Ama kızımda 7. De alttan duyuldu ancak .Bunda beta hcg cok yuksektı dr ona gore gorulur dedı
biranneadayiyim Tugbafstk normal tabiki endişelenme canım. Bayağı erken olmuş ama ne mutlu sana.. alttan muayene ile çok daha kolay oluyor alttan mi bakıldı. Birde özel hastanelerin cihazları çok iyi onunla alakalı da olabilir özele mi gidiyorsun bilemiyorum ama.. Birçok nedeni var aslında.. Mesela bunlardan biri yine adet döngünün süresiyle de alakalı olabilir. Adetin kaç günde bir oluyor?
Merve201119 Tugbafstk bende 5 hafta 6 günlükken vajinal duymuştum fakat çölde elinden geliyordu daha çok minik olduğu icin