Zehraa12 Kızlar ilişki esnasında canım o kadar acıyor ki sanki ilk defa yapıyorum gibi doktor da bir şey demiyor ilaç falan vermedi anca su içiyorum ama geçmiyor
Vera09 Zehraa12 enfeksiyonunuz var mı kesin, doktorun ilaç vermesi gerekirdi vermediyse belki çok düşüktür enfeksiyon bol su içmekle geçebilir ama ilişkiye bikaç gün girmeyn tetikleyebilir
Bkyya Zehraa12 Geçmiyordu 🤦♀️ 33+3 oldum ilişkiyi bıraktım antibiyotik kullandım sirkeli su vs olabilecek herşeyi denedim denemeye de devam ediyorum bitiyor tekrar başlıyor doktor en son yapıcak bişey yok dedi direk ben yine de olabildiğince dikkat ediyorum iyice yükselmemesi için
kubumom Dut kürünü tavsiye ediyorlarmış buradaki hanımlar da kullanmış yazmışlardı ben bugün başladım 6-7 tane dut kurusunu bi bardak suyla kaynatıp içtim dut kurusunun hamilelikte bi zararı yok bildiğim kadarıyla enfeksiyon atıyormuş.. deniyorum bakalım
Zehraa12 kubumom hamilelik öncesi kullanmıştım 1 hafta da söküp atmıştı doktora sormadan denemeyim dedim gidince sorucam çekilmiyor böyle çok acıyor