Denizbaytar Glsr_AKDNZ inş bu hafta gelir cnm Benim dok 40 haftadan sonrasını geçirmek istemiyor pzt günü gel suni sancı verelim dedi İnş gerek kalmadan kendi sancımızla doğum yaprarız🙏🏻
Glsr_AKDNZ Kizlar epidural istiyorum ben ama lavman epidural takilmadan once mi yapiliyo sonra dogum oncesi dogumhanede mi yapiliyo bilginiz var mi?
Denizbaytar Glsr_AKDNZ cnm sanırım doğum başlamadan önce yapılıyor ıkınma olacağı için Sonra acı eşiğine görede epidural yapılıyo
Hilal1234 Glsr_AKDNZ 39+2 olduk. Hic bir belirtim yok ne agri ne nisan ne su bakalim daha nekadar nazlancak kizim 😌
Denizbaytar Glsr_AKDNZ cnm hayırlı olsun sağlıktan büyüt bebeğini 😇 Nasıl oldu doğumun sancın yoktu en son Normal mi oldu sezaryen mı
Glsr_AKDNZ Denizbaytar canim pzts gecwsi 1.35 te basladi duzenli sanci sabah 9. 30 da gittimde 5 cm kadar acilmam vardi dr cok guzel ilerlemiş ogleye kalmaz dogurursun dedi dedigi gibi 12 45 te kizim dogdu. Epidural normal dogumla 😊😊
Hilal1234 Denizbaytar yok canim yarim saatir biraz belime agri girip cikiyor ama dogum sancisimi bilmiyorum 😒
Glsr_AKDNZ Denizbaytar yok canim sancilarin siddetinden anca sabaha kadar evi adim adim yürüdüm zordu gerektwn 9 bucukta artik dayanamadim gittik hastaneye ..