Ezoo35 Arkadaşlarımmm ben Çankaya’ya gidiyorum. Orası da karataşta doğum yaptırıyor. 5900 doğum fiyatı+epidural iğne istersen 750 TL. Siz hangi hastanelere gidiyorsunuz ücretleri nelerdir ?
Reyhan35 Ezoo35 ben önceden Çankaya’da çalışan Alev hanıma gidiyorum özel muayenehane açtı kendine ege şehir veya su Hastanesi’nde düşünüyoruz ikiside dış doktorla birlikte 8000 TL dış doktor olmadan ne kadar bilmiyorum ama
ikizleribeklerken Ezoo35 Çınarlı hastanesi 5.500 doğum standart oda, anestezi,işitme testi vs dahil isterseniz yarı süit ve tam süit odalar var onlara ekstra ücret ödüyorsunuz. Tek refakatçi kalıyor 2. Kişi için ekstra ücret verip kalabiliyor.
Ezoo35 Elenafra memnun musunuz peki. Ben su hastenesinde doğum yapan bir arkadaşıma sordum hiç memnun kalmadım dedi
Reyhan35 Ezoo35 yani ben hastaneye değilde özel muayenehaneye gidiyorum kendi doktorumla anlaşmalı olduğu her hastanede doğum yapabilirim ama hastaneye ayrı doktora ayrı ücret veriyorum öyle
Elenafra Ezoo35 Yani güzel temiz sakin bi hastane gözüme batan bişey olmadı, orda doğum yapan arkadaşlar vardı bu forumda memnundu onlar
Elenafra Ezoo35 su hastanesinin fiyatının içinde oda süslemesi fotoğrafçı olmadan, doğum işitme testi , bir gece yatış , 1 refakatçi şeklinde 5250, fiyat onun için makul bence
Bsracc Fasulyem2 Normalde 7900 egepol ama dışarıdan doktorunuz orada doğum yaptırınca fiyat 4500 a düşüyor bende doktorum dışarıdan egepolde 4500e yapacagım nasipse🥰