Meryemcee Biz 1 haftalık olduk bile ❣️Allah bekleyen herkese sag salim kucagına almayı nasip etsin 🤲🤲💜
Sibel_l3 Meryemcee kaç kilo doğdu şuan kaç kilo acaba, vermiş mi almış mi bebeğiniz, sarılık testi yaptırdınız mi bide, bizde 1 haftalık olduk bugün, hafif sarılık çıktı bugün ya,
Meryemcee Nurayefem merhaba evet canım benim 2.gebeliğimdi bu 2 bucuk yaşında da oğlum var 🥰 doğumdan 1 hafta önce gelmeye başladı süt o yüzden doğar dogmaz emzirdim çok şükür ❣️ama merak etmeyin sık emzirmeyle bol su ve süt yapan şeyler tüketin gelir inşAllah stres de yapmayın 🌺
Meryemcee kayraninannesii hiç korkmayın Allahın izniyle bebeğinize odaklanın 🥰ben ilk gebeliğimde değil de 2. De daha da stres yaptım 🙈 10 dk sonra kucagınıza veriyorlar 20 dk içinde odaya çıkıyorsunuz zaten bebeği görünce unutursunuz herşeyi 😍❣️
yldrmervee Meryemcee merhaba benimde 2. gebeliğim ilk gebeliğim zorunlu sezeryandı genel olmuştu şimdi bunu spinal istiyorum ama herkes spinalle alakalı kötü şeyler soylüyorlar sizin nasıl geçti bu defa görmek istiyorum bir yandanda panik yaparım diye korkuyorum haftaya cuma doktorum gün ve saati soylicek inşallah tahmini 18 veya 20 sinde alıcam dedi bakalım
Meryemcee yldrmervee merhaba benimde ilk gebeliğim zorunlu sezaryan oldu doktorum spinale yönlendirmişti beni hani bebeğini hemen görür hemen de emzirebilirsin demişti o yüzden bunu da spinal istedim bunda da ama şöyle ki genel yapan arkadaşlarım da var onlarda bel agrısı hiç yapmamış spinalde bel agrısı çok fazla oluyor ve hemen geçmiyor malesef 1 sene aralıklarla çektim nerdeyse agrısını 😔 sonra hamile kaldığım da tekrar başladı bel agrıları , doğumdan sonra 10 güne kadar toparlanıyorsun zaten normal hayata geçiyorsun yani yine de karar senin tabi ikisini de iyi düşün karar ver saglıcakla kucagına alırsın inşallah 🥰
Meryemcee Sibel_l3 3070 gram dogdu hastane çıkışında 2960 da düştü bugün kontrol vardı 3000 kilo çıktı gayet iyi dedi doktorumuz sarılık da çıkmadı çok şükür 🤲❣️