Esma5825 Kızlar uzun uzun yazamıyorum herkesin bir hikayesi varmış meğer bunu gördüm. İstediğiniz kadar Doğum hikayesi okuyun istediğiniz kadar bilgi alın yine iş sizde bitiyor emin olun. Tam 40+6 haftalıkken dünyaya gelmeye karar verdi kızım. PaZartesi kontrole gelecektim bugün suyumun gelmesi ile Doğuma geldim gelmeyen sancı ve ıkınma hissi oldukça zorladı. Suni sancı aldım haliyle. Ama derler ya yavrunu alınca herşey biter diye doğru gerçekten evet zor ama mükafatı o kadar güzel ki tarifsiz Rabbim hepinize kolay acısız Doğum nasip etsin inşaAllah 😇😇
didemm Esma5825 hayirli olsun saglikla buyutun bebeginizi 🙏❤️ bi sorum olucak suni sanci cok mu kotu sanki bende onunla dogum yapicakmisim gibi bi his var icimde 🙈 dogumdan korkmuyorum ama sunu sancidan korkuyorum 😣
Esma5825 didemm benim canım çok tatlıdır aslında o yüzden mi bilmiyorum ama aşırı zorlandım inanılmaz bi sancı gelişi vardı açık konuşmak gerekirse ama dediğim gibi herkesin hikayesi farklı tabi belki siz dayanırsınız her ne olursa olsun sonu çok güzel 😇😇
didemm Esma5825 ben aciya dayanikliyim ama okadarina dayanirmiyim bilmiyorum 🤦 insallah kendi sancimla dogum yaparim 🙏🙏