B3gul Bugün kontrole gittim arkadaşlar doktor bebeğin kafası dönmüş dedi. Aşağıda yani dedi. 4.5 yıl önce sezeryan yaptım şimdi normal istiyorum var mı yaşayan. Bu haftada dönmesi iyi bişey mi. Bundan sonra geri yukarı döner mi
Busraaaaaa__ B3gul bendede 32. Haftamda döndü iyi bişey bana doktorum 32. Hafta ile döner dedi dönmesi iyiymiş tabi tekrar yukarı dönmezse😅😅
B3gul linamom ilk kızımı hiç hatırlamıyorum ne zaman dönmüştü. Sadece 40+2 de hala kanala inmemişti onu hatırlıyorum
Busraaaaaa__ B3gul dönen oluyormuş eğer dönerse inşallah dönmez öyle kalırda normal doğum şansımız olur tekrar yukarı dönerse öyle bir şansımızda kalmıycak
Acemianneee08 B3gul 24. Haftaya kadar kafamız hep aşağıdaydı 28. Haftada gittik ve şuan kafa yukarıda ayakalr aşağıda 😁 bakalm tekrar döner mi şuan tekmeler aşağıda 30 haftalık muhtemelen hala dönmedi
Cansuzana Bebeğimin kafası aşağıda 29 haftada doktor doğum pozisyonu almış dedi . Hıçkırıklarini hep aşağıda hissettiğim için kafasının aşağıda olduğunu anlıyorum 😇 şuan 32+4 hamileyim inşallah dönmez