Minigin_annesi0 Kızlar sezaryen sonrası alaturka tuvalete oturan var mı? Evimde kulozet yok büyük olasılıkla sezaryen olcam kara kara düşünüyorum nasıl oturcam diye. Sizce kullanılır mı normal tuvalet
Princessmom Minigin_annesi0 sezeryandan 2.gün alaturkaya oturmam gerekti oturmustm pek sıkıntı olmadı
Zynp44 Minigin_annesi0 daha yeni anneyim bebeğim 9 günlük. Sezaryen oldum benimde evimde alaturka var bende otururum diyordum ama nerdeyse imkansız o acılarla. Eşim hastalar için olan oturmalı sandalye tarzı bişey ayarladı onda yapıyorum klozet gibi aynı. Sizi korkutmak istemem herkesin bünyesi bir değil tabi ki ama çok zorlanırsınız diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın❤️
Cansugamze_ Annmde kalmıştım doğumdan sonra mecbur alaturka tuvalet kullandım ama bn sıkıntı yaşamadım valla
Minigin_annesi0 Cansugamze_ zor olmadı mı canım. Yengemde sezaryen olduda o kulozete otururken bile zorlandım nasıl oturacaksın dedi
Minigin_annesi0 Zynp44 büyük ihtimalle bende zorlancam. Annem bize götüreyim bir hafta bari bizde kal diyor ama bilemiyorum kendi evim gibisi yok zorlanırsam anneme geçicem sanırım
Zynp44 Minigin_annesi0 ay evet cidden kendi evin gibisi yok inan ki keşke çözüm bulunabilse. Bende çözüm bulmasaydım ya annemde ya kayınvalidemde kalacaktım ama Allahtan eşim halletti bi şekilde hala onda yapıyorum tuvaletimi düşün sanmıyorum şuan hala.