Bukettt-5 Ayy kız bide benimki erken doğum riskim vardı ama kızım istikrarlı çıktı son 9 gün kaldı çıt yok her an doğuracak gibi hissediyorum doğum sancınızı nasıl hissettiniz ve ya nasıl anladınız ya böyle birden mi giriyor sancı yoksa yavaş yavaş artıyormu
BusRaa20 Bukettt-5 bizimde 12 den sonra 5 gün kalacak bende şurda bekleyeyim tahmini tarih 11 Mayıs 16 mayısa kadar gelmezse doktor vajinal fitille başlatirim demişti sanci giriyor bana cok şiddetleniyor bazen ama düzenli değil yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek
MerveeD Bukettt-5 benımde son 14.. Bugun kontrolum vardı acılmam sancım yok. Kızımın keyfi bilir artık ne zaman gelmek isterse 🙈😂😂
EssoSavve Bukettt-5 benim ilk doğumda birden geldi ayaktaysan yere falan çöküyorsun ağrıdan yamuluyorsun 🤣 ama saniyelik geçiyor aradan biraz zaman geçiyor tekrar aynı sancı oluyor benim 5 dk birdi kayım validem otur kahvaltı yap dedi oturamadım 1 zeytini zor aldım ağzıma
Mlsnrkaba Bukettt-5 benim nişanım geldi şeffaf sümükümsü 2 gün sonra lekelenme başladı hala sancı yok bi kaç gün daha sürdü öyle doktor muayene etti alttan uyardı biraz sonra sancı çook hafif başladı ama hala aynı yani bi ilerleme olmadı tansiyonum son iki gün yüksek çıktı hep bebeğin hareketlenmelerinde de azalma hissettim suyumda azalmıştı hastaneye yatış yapıldı suni sancı verildi 4 cm den sonra rahim açıcı bişey yaptılar alttan sonrada popomdan iğne vurdular ağrı kesici gibi bişey ama çokta bi etkisi olmuyo daha sonra 8 cm iken doğumhaneye alındım ve 40 dk sonrada bebeğim doğdu 🌸
EssoSavve Bukettt-5 bende çekmedim ki hastaneye gittim sezaryana aldı 🙄 erken doğmuştu oğlum biraz tedavi yapabilirdi o zaman küçüğüm cahillikte var
Annekuzusu_Ayaz Bukettt-5 bizimde son 13 oğluşum inat çıktı ne deyim keyfi bilir ne zaman gelmek isterse😂
Bsraermis8 Bukettt-5 ayy benim ikinci hamilelik . İlki 40+4 te suniyle olmuştu. Ve kakasını yemişti iyiki kabul etmişim suniyi. Canım çıktı ama olsun… Bu kızım da son 2 gün kaldı hala gelesi yokk. Hani erken gelirdi kız bebesiii? Yalanmış …. Umarım suni almam 😣 eşek gibi anirmak istemiyorum yaaaaaaa 😢