Zemzems daha önce de yazmıştım buraya Bayram da 2 adet kaset test yaptım her ikisi de pozitif ti Nisan 30 da kan verdim 1.27 çıktı Bu değerler de olup ta Değeri artanlar var mı ? Adetim den 1 gün geçti
Sumeyyeerdem Zemzems kaset testlerde o kadar küçük çıkar mı bilemiyorum ama siz yine iki gün sonra kan verin daha sonra doktora gidin
Brso0 Zemzems Seni ümiltendirmek tabiki istemem 🤲 İnşallah vardır 🤲. Ama ben ilk 0.100 çıkmıştı 2 gün sonra 195 çıkmıştı inşallah sizdede vardır 🤲🌸
Gulcingezer Zemzems benimde 2.00 cikmisti gecen ay ama yukselmedi regl oldum maalesef ins senin artar
Bsragrkan Brso0 bu akşam 0.693 çıktı ama yumurtlamam daha yeni sağ kasıktaaa batmam var 2 gündür diye ciddi şekilde öyle bir vereyim dedim 29 nisan 5 Mayıs arası gözüküyor yumurtlamam bat 18 Mayıs bakalm bir daha 16 Mayıs da veririm artık 🙊
Sumeyyeerdem Zemzems Hayırlısı olsun inşAllah sen kan tahliline göre hareket etmelisin artık Rabbim inşAllah nasip eder ♥️
Melkee Zemzems canım ben ilk regl geçtiği ilk gün test yaptım ve negatifi görmüştüm tabi diğer güne pozitiflesmisti yani rahme düşmedi ise zaten idrar da belli olmuyor yani bir günün önemi bile oldukça fazla bu durumlarda