Sedaezer Kızlar 28 ve 29 hafta da baya bir hisediyorum ama şuan azalmış gibi ya takip ediyorum pek vurmuyor gezindigini hisediyorum ama korkuyorum açıkçası biraz 10 gün önce gitmiştim doktora bir şey yok demişti ama tediriginim
Smyye1B Sedaezer 32+4 hareketi çok fazla ama ağır ağır dönüyor oradan oraya yavaş yavaş kayıyor artık eskisi gibi sert tekmeler ani yumruklar yok poposu sanırım karnıma dayıyor bazen karnımın bir tarafı minik Bir tepe oluyor 🐥😇
155598 Sedaezer ben başından beri hissetmiyorum benim oğlan pek vurmuyor 32 haftalığız 😅 sadece toplanıyor karnım yamuk duruyor çok komik oluyor dokunuyorum dürtüyorum daha çok geriliyor sürekli sol tarafta bu aralar sanki ayakları yukarıda kaburgalarım acıyor batıyor gibi
Azra41 Sedaezer Mantıklı düşünülmek gerekirse bence hareket edicek yeri kalmadığı için sakinlesmis olabilir😊 doktorda bişey yok demiş neden kendinizi bişey olucakmis gibi korkutuyorsunuz ki?
Gamze3741 31 haftalık hamileyim aynı durumdayız eskisi gibi hareketleri yok sadece sürekli dönüyor dönmelerini hissediyorum yeri daraldı artık sanırım ondan hareket edemiyorlar ☺️
Sedaezer Gamze3741 olabilir iyi barı yalnız değilmişim çok korkmuştum son aylarda durmaz diyordu herkes
Dnzsby Gamze3741 bende 34 haftamdaym baktım oynamio gibi karnımı salliyorum oynatio hemen kendini deneyebilirsiniz .eskisi gibi hareket etmiolar yerleri daraliyor sanirim
Eminecak Sedaezer bende 32 deyim bu hafta hic durmuyor geçen hafta sakindi bu haftayi zor geciriyorum. Ayakları agzimdan cikacak gibi hissediyorum. Bazen dinlenme moduna girip enerji topluyorlar galiba 🥰 pozisyonundan dolayi da hareketleri kisitlaniyor ondan bu hafta az hissetmissindir
Taricat Sedaezer siz yine de hareketlerine dikkat edin , normal dışı azalma hissettiğinizde doktorunuza haber verin tedbir bizden takdir Allah’tan 🤲🏻
minigimankara6- Yerleri kalmıyor galiba ama bol su için bu arada bana doktorum sussuz kalırsa hareket azalması olur demişti günde 3 lt dedi ama ben içebildiğim kadar içiyorum maşAllah iyiyiz 🤲🏻🧿
Sedaezer Hepinize çok teşekkür ederim dediğiniz gibi su en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter dikkat ederim sağolun kızlar
Unutkananne Bnde 32 deyim bugun baya bi azalma var harekette bnde baya tedirginim. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin 🙏
Sedaezer 155598 ooo baya oluyor ya uzan geçiyor ama çok kötü göğsümu ağırlık gibi hisediyom bazen ittirdigi için