GamzeSabanc Merhaba kızlar 25 haftalık hamileyim artık bı Bebek arabası almak istiyorum. Hafif, katlandığında az yer kaplayan ve Doğumdan itibaren kullanabileceğim bir Bebek arabası öneriniz var mı? Sizler hangi arabaları düşünüyorsunuz ya da aldınız?
Bos GamzeSabanc benimde aklımı karıştıran en büyük şey bu araba muhabbeti. Bazıları çok pahalı o kadar para vermek hiç istemiyorum ama diğerleri de nasıl, iyimi bilemiyorum:/
ozgeya GamzeSabanc Mamas Papas Urbo2 aldık.doğumdan itibaren kullanılıyor,kolay açılıp kapanıyor.biz çok beğenerek aldık.
Burmus GamzeSabanc Biz casual cadillac aldık ama kullanmak daha nasip olmadı inşallah memnun kalırız😌
istanbulluanne Chopolino etro ya da prego quattro 2086 alicam. 2 si arasinda kaldım bende ama ilki daha yakın geliyor bide daha uygun 😊
1850 Bskrt kullandınız mi peki. Benimde kafamdaki modellerden e bebek mağazasında göremedim bu modeli.
Esse GamzeSabanc Qunniy zap extra 2 tavsiye ederim sepetiyle beraber katlanıyor hafif ve az yer kaplıyor
Fatmasnny GamzeSabanc biz kraft fit aldık. Henüz kullanmadık. Ama e bebek ten alacaksanız onlar direkt baby2go markasını öneriyorlar. Sanırım ekstra prim alıyorlar. Kaç kere gittik gördük her seferinde aynı şeyi yaptılar.
deletedmom321 Fatmasnny ebebekte bize kraft önerdiler cadillac air modele bakıyorduk oradaki görevli açık ara kraft fit derim dedi biz de onu aldık. Ama oradan değil :D
EmelBG 27 haftalık hamileyim bende 20 haftalıkken felan aldım arabayıda heyecandan meraktan 🙈.CASUAL Quatro aldım tatlım ben .2000-2300 arası fiyatı .Aynı fiyatlı prego ,Kraft Twist dikkatimi cekmişti karşılaştırdım alırken kumaş olarak Kraft twistle aynı gibi ama hafiflik olarak elinin altında büyük bir araba olmasına rağmen ağırlığı yok .Kücüldügünde bu 3 arasından en küçük yer kaplayan görseli güzel .Birde mamas papas istiyordum oda 3000-5000 arası olduğundan alamadım en yakın bunu buldum kendi fiyat aralığımda açıkcası 🙈🤰🏻Tavsiye ederim ,pideyi falanda var doğumdan sonra kullanabilirsin https://www.ayhancocuk.com/casual-quatro-trona-safe-travel-sistem-bebek-arabasi-p1295.html
Bskrt 1850 mağazada denedik ve arkadaşm e bebekte çalışıyor Kraft fit travelden vazgeçirdi bizi Joie alacağız haftasonu
begumge GamzeSabanc chicco Ohlala aldım. Çok hafif, tek elle açılıp kapanabiliyor, seyahate uçağa uygun. Fiyatı da çok makul. 15 kg ya kadar diyor ama geçen gün 5 yaşında bir çocuğun kullandığını gördüm. İyi ki almışım dediğim ürünlerden biri.
Muhasebeci GamzeSabanc kesinlikle chicco trio sprinter tavsiye ediyorum kullanan tanıdıklarım var onların tavsiyesiyle aldım internetten bir bak derim Doğumdan itibaren kullanılıyor 3 parça katlandığı zaman baston gibi oluyor valiz gibi çekebiliyorum hafif birşeye bakacaksan eğer valiz gibi dik durabiliyor ve ayrıca tüm parçaları 5 yol garantili ve kumaşını çıkartıp yıkayabiliyorsun 😄😄😄
Seyma18 GamzeSabanc kesinlikle casual vista tronayi tavsiye ederim 😊 Hem baston hafif pratik , hemde fiyatı da uygun araştır istersen 😊