kadrfdan Kullanici55 hamileliğimin başından beri Gökhan Ünver e gidiyorum çok memnunum güler yüzlü ve nazik bir hekim Annemin de doktoruydu kendisi rahim alma ameliyatı ve ondan önceki süreçte de hep Gökhan Ünver e gitmişti o da gayet memnundu
Kullanici55 kadrfdan ben bulursam bayan doktor istiyorum ama bakalım biraz hastane fobim var erkek doktorda rahat edemem diye gitmedim yinede teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Mucizemutlusu Oznur663 ben Uğur Turhan a gittim. Ayrı muayenehanesi var. 900 tl idi. Memnun kaldım açıkçası. Zaten öneri üzerine gittim yorumları da çok iyiydi. Tavsiye ederim
kadrfdan Kullanici55 kadın doktor olarak Samsun eğitim ve araştırma kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde Göknur Şahin Aksu yu öneren arkadaşlarım var
Mucizemutlusu kadrfdan ben gebeliğin ilk haftasında gittim ve gerçekten memnun kaldım. Ama devlet hastanesi zorluklarından kaynaklı bıraktım Göknur hanım ı. yüzlerce hasta bakmasına rağmen gayet ilgili idi
Kullanici55 Mucizemutlusu Yaa öyle mi tesekkur ederim o zaman bi onada gidebilirim insaallah bana da ilgili davranır
Veracikkk Kullanici55 ben medicanada lale hanıma gidiyorum gerçekten çok memnunum çok ilgili . Öncesinde yine ay ı hastanede hatice hanıma gidiyordum ama lale hanımın enerjisi çok daha iyi bence.