BankaciAnne Merhaba arkadaşlar 26+3 bir prenses e hamileyim. Evlendiğimiz ilk günlerden itibaren kızım olursa Lina koyacağım diyordum. Şükür ki ilk bebişim kız olacak. Eşim sağolsun isim tercihini bana bıraktı Lina yı kabul etti. Bende her zaman tek isim istiyorum iki isim ileride çocuk için zor olur diye ancak 2 haftadır yıllık izinde memleketteyim annemi inanılmaz çok özlemişim annelerimizin yeri bambaşka hamileyken hormondan mıdır bilemedim birden ismini Ayşe Lina koymak istedim. Ancak bunu eşime diyemedim. Eşimin annesinin ismini eşimin Kardeşi kızına vermiş tekrar onun adını vermek olmaz . O yönden şanslıyım sağolsun kayınvalidem de annenin ismi güzel onu koy dedi . Babam da Ayşe Lina olsun diyor annem istemiyor. Önceden derdi hep koyacaksanız tek isim koyun Ayşe ise Ayşe :) çok kararsız kaldım annelerin hakkı asla ödenmez acaba eşim kabul eder mi annem iki isim ile beraber kendi ismini koyduğum için sevinir mi sevinmez mi bilemedim. Kısaca siz hangisini koyardınız Lina ? Ayşe ? Ayşe Lina ? Lütfen yardım 🤔TEŞEKKÜRLER 🙏
cennetkokusu BankaciAnne Lina ismi, Haşr Sûresi'nin 5. ayetinde geçen “lîne (لِينَةٍ)” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir. Bana Ayşe daha anlamlı ve hoş geldi. Ben Ayşe koyardım. 😊🌼
Doktorunkizi Ayşe Lina beraber çok güzel ☺️😍 kulağa çok hoş geliyor 🎶 hem kayınvalideniz de koy demiş belli ki size gönül koyacak biri de yok.
BankaciAnne Kelebek1 ben de acaba istediğim için mi yakıştırdım diyordum teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
BankaciAnne cennetkokusu yorum için teşekkürler 🙏 Lina nın da anlamı güzel bence hurma yı da çok seviyoruz :) hatta eşim minik hurmam diye seviyor kızımı şu an :)))) birden Ayşe koyacağım dersem bencillik etmiş olmaktan korkuyorum.
cennetkokusu BankaciAnne Anladım 🙂 O zaman madem kayınvalideniz de dedi, adı da konmuş. Ayşe Lina güzel olabilir. 😉😊 Minik hurmanız sağlıkla gelsin. 😉
Aras Ayşe çok yaygın bir isim olabilir ama bence her zaman çok minnoş bir isim 😍☺️ Linada güzel hayırlı uğurlu olsun inş şimdiden 🙏🏻
detetedmom404 Kız olursa bende lina koyacağım ama şöyle söyliyim sana büyük ismi koyup yanına mesela lina gibi isimler eklediğinde 2. Kullanılmıyor ben hep öyle gördüm yani herkes ilk ismi söyleyip geçiyor annenizde tek isim demiş zaten çünkü tek isimle seslenilecek yani😂 bunu bilerek koyun bence